Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Red Line Software
ImageSurfCop je softversko rešenje dizajnirano za praćenje upotrebe interneta i kontrolu internet saobraćaja u preduzećima koja koriste Microsoft ISA Server 2004/2006 ili Microsoft Forefront TMG softverske proizvode, kao korporativni Internet gateway (Firewall). Ovaj proizvod sprovodi koncept integrisanog pristupa praćenju i ograničavanju internet saobraćaja, kao i kontrolisanju efikasnosti zaposlenih u kompaniji.
Detaljnije...
 
Red Line Software

ImagePrinter Activity Monitor je softversko rešenje za praćenje efikasnosti procesa štampanja u preduzeću...

Detaljnije...
 
RedHat

ImageJBoss Middleware Enterprise integriše i poboljšava najnovije enterprise-ready mogućnosti JBoss projekata kroz podržane, stabilne, enterprise-class middleware distribucije. Smatra se za globalnog lidera u open source middleware za aplikacije, poslovne procese i web usluge.

Detaljnije...
 
RedHat

ImageRomsym Data Vam može ponuditi proizvode i usluge kompanije Red Hat, koja je najpoznatija po vodećoj Linux distribuciji u svetu Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Ova platforma je posebno namenjena primeni u serverskom domenu. Široka ponuda proizvoda pokriva razne primene u velikim organizacijama – od desktop računara do višeprocesorskih, virtualizacijskih servera.

 

Detaljnije...
 
Serena

ImageVi ste tražili. TeamTrack isporučuje.
Novi TeamTrack sa novim mogućnostima. Šta čekate? Nabavite ga odmah! Odgovorio je na hiljade vaših zahteva i dodate su mu mnoge korisne mogućnosti kao što su novi dizajner formi, novi dizajner procesa, upravljanje stvarnim promenama i poboljšano izveštavanje o trendovima. Kada nadogradite verziju poboljšavate upotrebljivost softvera i za vas kao administratora i za sve vaše korisnike. Sa bržim stranama, fleksibilnijom administracijom i verzijama vaših rešenja, primenjivaćete nadograđeni TeamTrack kao dobro podmazanu mašinu.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 154 - 162 of 201
 
Top!
Top!