Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow FaxBack arrow NET SatisFAXtion - Small Business Edition
 
 
NET SatisFAXtion - Small Business Edition

ImageVoIP fax za organizacije & radne grupe - Idealan za mala i srednja preduzeća, radne grupe i organizacije. Omogućava 2-4 faks linije. Obezbeđuje funkcionalnost snažnog faks servera  u fleksibilnom, jednostavnom za korišćenje i po ceni konkurentnom paketu.

Jeftin, lak za upotrebu, kompletan
Fax server rešenje koje koristi prednosti IP tehnologije u bilo kom mrežnom okruženju. U potpunosti omogućava desktop fax korišćenje: MS Fax, Outlook/Email i Office aplikacija. Umrežava Fax mašine i MFP sa fax serverom. Snižava troškove eliminisanjem potrebe za klasičnim fax karticama. Dodaje fleksibilnost i objedinjuje sve fax komunikacije da bi smanjio troškove i poboljšao proces rada.


Za mala i srednja preduzeća od 5 do 50 korisnika, NET SatisFAXtion Small Business Edition obezbeđuje sve karakteristike i pogodnosti mrežnog rešenja za fax server po pristupačnim cenama.

  • 2-4 fax linije - neograničen broj korisnika
  • Slanje i primanje fax-a preko email-a
  • Integrisanje fax mašine sa VolP-om
  • Brz, lak za upotrebu
  • Kompletan i moćan

 

U kompletu sa osnovnim faks server softverom koji automatizuje ulazni i izlazni fax saobraćaj, jednostavan za krajnje korisnike koji šalju ili primaju faksove direktno sa njihovih računara pomoću Outlook-a.

Small Business Edition uključuje licenciranje za neograničen broj korisnka i dve linije faksa, koje mogu da se prošire na maksimalno četiri linije. Ako fax server treba da se menja i proširuje, NET SatisFAXtion Small Business Edition se može lako nadograditi na Enterprise ili IP verzije.

Eliminiše upotrebu fax mašina
Povećanje produktivnosti zaposlenih, oslobađa vredne IT resurse i smanjuje troškove eliminisanjem papira, tonera i održavanja.

Fax iz bilo koje aplikacije
Štampajte faks iz zajedničkih aplikacija, kao što su Microsoft Office, CRM ili sistemi za upravljanje dokumentima.

Automatizovanje rutiranja ulaznih faksova
Uhvatite ulazne faksove i rutirajte ih elektronski do individualnih primalaca, odeljenja ili printera koristeći veliki broj opcija.

Dodajte Fax sposobnost na MFP uređaje
Slanje, štampanje, skeniranje i kopiranje faksova iz istog uređaja uključujući Xerox, HP ili Canon. 


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)


DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 

 
 
Top!
Top!