Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
VIPRE Business - Poslovni antivirus i endpoint zaštita
GFI (Sunbelt Software)

Image

 

 

 

 

VIPRE Antivirus Business kombinuje antivirus, antispyware, anti-rootkit i više u jednom paketu visokih performansi. To Vam obezbeđuje sveobuhvatnu zaštitu od svih malicioznih programa uz minimalnu upotrebu sistemskih resursa.

 

 

 

Zašto odabrati VIPRE Antivirus Business? 

 

  • Tehnologija visokih performansi koja ne usporava Vaš PC
  • Laka upotreba upravljačke konzole koja Vam daje potpunu kontrolu i omogućava brzi rad
  • Malo korišćenje RAM-a i efikasnija inteligencija skeniranja nego u starijim alatima
  • Tehnologije sledeće generacije za detekciju malicioznih softvera štiti od zero-day pretnji

ImageFrustrirani ste sa Symantec, McAfee, Trend Micro i drugim sporim, naduvanim, teško upravljivim korporacijskim endpoint zaštitama? Prihvatite potpuno novu tehnologiju koja će upravljanje pretnjama krajnjim korisnicima učiniti bržom i lakšom nego što ste ikada mislili da je moguće.

Integracija podataka o pretnjama uživo u realnom vremenu
VIPRE Business koristi različite izvore za update definicija pretnji sa živim podacima o pretnjama iz GFI Labs™ integrisanim direktno u VIPRE. GFI Labs procesira desetine hiljada uzoraka malicioznih softvera dnevno i pruža sledeće prednosti:

  • ThreatNet™ - GFI društvo korisnika koje se sastoji od stotine hiljada VIPRE korisnika koji anonimno šalju informacije u GFI o mogućim pretnjama.
  • GFI Sandbox™ - vodeći alat za analizu ponašanja malicioznog softvera radi brze i autonomne analize velikog broja uzoraka malicioznog softvera.
  • ThreatTrack™ - GFI Lab izvori podataka uključuju najnovije maliciozne URL-ove da bi blokirao štetne website-ove i phishing email-ove.

Snažna i sveobuhvatna tehnologija agenata skeniranja
VIPRE Business agent je baziran na istoj naprednoj tehnologiji kao i VIPRE za potrošače. VIPRE Business koristi veoma brz sistem za skeniranje pretnji koji može skenirati velike količine informacija vezane za pretnje od malicioznog softvera u kratkom vremenskom periodu uz minimalno smanjenje performansi računara krajnjih korisnika. VIPRE-ovo inovativno antivirus rešenje ima opcioni korisnički interfejs agenta, pri čemu korisnik može da pokrene i zaustavi skeniranje i da upravlja svojim sopstvenim karantinom ako mu vi to dopustite.

Ostala poboljšanja VIPRE proizvodne linije uključuju potpuno novi dizajn upravljačke konzole, scalable  multi-site tiering i kontrolu pristupa baziranu na ulogama, koja Vam omogućavaju da upravljate kompleksnim okruženjima sa brojnim kancelarijama i lokacijama.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
CounterSpy Enterprise - Antispyware & Malware zaštita
GFI (Sunbelt Software)

Image

 

 

 

U vašem poslu je nedopustivo da imate lažan osećaj sigurnosti. Anti-malware zaštita i upravljanje celom mrežom  zahteva specijalizovani proizvod na nivou poslovne aplikacije, a ne neki antispyware dodatak koji proizvođač antivirusa može naknadno da isporuči. Pridružite se hiljadama sajtova koji koriste CounterSpy Enterprise.

 

 

 

  • Mašina za skeniranje visokih performansi i malih zahteva za resursima
  • Otkriva široki opseg malware-a
  • 24/7 Active Protection™ i anti-rootkit tehnologija
  • "Malware komadni centar" administratorska konzola
  • Dvaputa izabran kao najbolji od strane čitalaca WinIT Pro Magazine-a!

ImageŠta je CounterSpy Enterprise?

Nova verzija 4.0: Isporučuje novog agenta visokih performansi i male potrošnje sistemskih resursa

Da li je Vaša kompanija prešla u režim štednje? Vreme je da se preispitaju oni skupi antivirus ugovori o održavanju i da se prekine sa njihovim obnavljanjem! Sada možete nabaviti CounterSpy Enterprise i dograditi ga do VIPRE Antivirus Business. VIPRE je novi antivirus softver + antispyware zaštita visokih performansi, nove generacije po vrlo pristupačnoj ceni. Manje korišćenje RAM-a i ostalih resursa, veoma efikasna i robusna poslovna arhitektura koja je primenjena na hiljade sajtova. Imate potrebu da zaštitite 20.000 desktop računara po povoljnoj ceni? Evo odgovora: nabavite CounterSpy Enterprise! Dogradnja do VIPRE funkcionalnosti je brza i laka. Sačuvajte vrednost svog IT budžeta.

Novi CounterSpy Antispyware verzija 4.0 isporučuje hibridnu antispyware tehnologiju koja Vam pruža pouzdanu zaštitu od raznih malware pretnji da biste odbranili svoje poslovno okruženje. CounterSpy isporučuje više novih mogućnosti, uključujući VIPRE™ anti-malware tehnologiju zaštite, Active Protection na nivou jezgra, automatsko instaliranje agenta, poboljšanja administrativne konzole, veću skalabilnost i bolje performanse, kao i podršku za Windows Vistu.

Sa CounterSpy Enterprise dobijate anti-malware zaštitu korišćenjem nove hibridne tehnologije koja spaja osobine ‘čišćenja sistema' tradicionalnih antispyware proizvoda namenjenih preduzećima sa efikasnošću snažne antivirus tehnologije. Sa bazom definicija koja uključuje preko 2.500.000 opisa pretnji, sa stalnim poboljšavanjima i našom novom Active Protection™ tehnologijom na nivou jezgra, otkrićete da CounterSpy Antispyware isporučuje najsnažniji postojeći antispyware softver namenjen preduzećima.

Da li Vaš sadašnji sofrver za zaštitu samo gomila sve više posebnih modula koji troše sve više i više resursa? CounterSpy to ne radi!

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
Belkasoft Evidence Center - Snažan forenzički proizvod za istraživanje komunikacije
Belkasoft

Image

 

 

Belkasoft Evidence Center je najnoviji proizvod za kompjutersku forenziku, zaštićen patentom. Ovaj proizvod olakšava istražitelju pretraživanje, analizu i čuvanje digitalnih dokaza pronađenih u istoriji Instant Messenger-a, Internet Browser-a i Outlook mailbox-ova.

 

 

 

 

  • Svi glavni Messenger-i i Browser-i su podržani
  • Analizirane inforrmacije se smeštaju u bazu podataka
  • Dokazi se čuvaju posebno za svaki slučaj
  • Dostupnost izbrisanih istorija
  • Podržani su Encase, SMART i DD images
  • Analiza memorije uživo
  • Podržani su veliki slučajevi (n.p.r. više 10Gb mailbox-ova)
  • Enterprise izdanje omogućava simultani rad više korisnika

Upravljanje slučajevima

Proizvod omogućava upravljanje informacijama vezanim za različite slučajeve. Nekom slučaju možete dodati ime, informacije na kojima radite ili uopišete kreirati, editovati ili brisati slučaj. To je zgodno kada radite na više slučajeva u isto vreme.

Čuvanje podataka

Svi pronađeni podaci se sada čuvaju u bazi podataka. Za razliku od starijih proizvoda ovaj proizvod Vam omogućava da ga bezbedno isključite zato što se svi podaci čuvaju odmah po ekstrahovanju. To vam omogućava da radite na više slučajeva i da obrađujete velike slučajeve, na primer one koji uključuju višestruke, ogromne Outlook mailbox-ove. Ovaj proizvod nema ograničenje od 2Gb za Outlook mailbox -ove kao što su prethodni proizvodi imali.

Image 

  Brošura o proizvodu (link za dwnload)

Integracija

Za razliku od Belkasoft Forensic Studia koji predstavlja skup tri proizvoda, Belkasoft Evidence Center integriše sav posao u vezi Instant Messenger-a, Browser-a i Email-a korišćenjem istog korisničkog interfejsa. Možete da obavljate sve operacije na nekom dokazu na uniformni način: moguće je na primer pretraživati sve pronađene chat-ove, URL-ove i email-ove istom operacijom pretraživanja.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 10 - to dnevna probna verzija.

 
Utvrđivanje legalnosti Microsoft softvera
Microsoft

1. Utvrditi broj računara u preduzeću, kroz:
a. Popisne liste osnovnih sredstava
b. Fizičko prebrojavanje

2. Izlistati/popisati instalirane softvere na svim računarima:
a. Računarska metodologija (Control panel)
b. Softver za izlistavanje instaliranog softvera

3. Provera legalnosti instaliranog softvera

a. Windows operativni sistem:

Kupljen uz novi računar (OEM licenca)

  • Utvrditi postojanje COA nalepnice na kućištu računara

- Utvrditi da li postoji faktura za taj računar
- Ukoliko na fakturi ne postoji posebno navedena stavka za OEM licencu, potrebno je utvrditi da li postoji posebna faktura za OEM licencu
- Ukoliko postoje odvojene fakture za računar i OEM licencu, potrebno je utvrditi da su izdate istog datuma. Ukoliko nisu, u pitanju je nepoštovanje licencnog prava Microsoft proizvoda, što predstavlja osnov za podnošenje prijave za kršenje zakona
- Ukoliko ne postoji posebna faktura za OEM licencu ili stavka na fakturi o plaćenoj OEM licenci, poreski inspektor (u slučaju kontrole softvera) će zatražiti od odgovornog lica u firmi da izjavi da je OEM licenca plaćena u okviru fakture za kompletan računar. Ova izjava će biti evidentirana u zapisniku.

  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog Windowsa na računaru sa verzijom koja se nalazi na COA nalepnici

Kupljen kao FPP proizvod (u kutiji):

  • Utvrditi postojanje FPP kutije, na kojoj treba da se nalazi COA nalepnica (ne lepi se na računar već ostaje na originalnoj kutiji)
  • Utvrditi postojanje fakture za svaku FPP licencu
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog Windowsa na računaru sa verzijom koja se nalazi na originalnom instalacionom disku u kutiji

Kupljen kao GGK licenca:

  • Utvrditi postojanje COA nalepnice na kućištu računara
  • Utvrditi da faktura za GGK licencu ne sme biti starijeg datuma od fakture za računar na kome je instalirana. Ukoliko je starijeg datuma, u pitanju je nepoštovanje licencnog prava Microsoft proizvoda, što predstavlja osnov za podnošenje prijave za kršenje zakona
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog Windowsa na računaru sa verzijom koja se nalazi na COA nalepnici/fakturi

Kupljen kroz OLP ugovor, kao GGW licenca:

  • Kod GGW licence je potrebno utvrditi postojanje OLP ugovora o količinskom licenciranju na kome je naveden ukupan broj kupljenih GGW licenci
  • Utvrditi da faktura za GGW licencu ne sme biti starijeg datuma od fakture za računar na kome je instalirana. Ukoliko je starijeg datuma, u pitanju je nepoštovanje licencnog prava Microsoft proizvoda, što predstavlja osnov za podnošenje prijave za kršenje zakona
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog Windowsa na računaru sa verzijom koja se nalazi u OLP ugovoru o količinskom licenciranju

b. Ostale Microsoft licence
(Windows Upgrade, Office, serveri, aplikacije, razvojni alati):


Kupljeno uz novi računar (OEM licenca)

  • Utvrditi postojanje COA nalepnice na kućištu računara
  • Utvrditi da li postoji jedinstvena faktura za računar i OEM licencu:
      - U slučaju da je na COA nalepnici navedeno ime brenda proizvođača računara, nije neophodno
         raditi dodatne provere o legalnosti
      - U suprotnom, utvrditi da li se na fakturi za računar nalazi navedena i OEM licenca. U slučaju da
         ova OEM licenca nije navedena na fakturi, istu mora da prati radna lista na kojoj je ova OEM
         licenca navedena (ovo pravilo se ne odnosi na Microsoft Office OEM licencu, već samo na
         servere).
  • Ukoliko postoje odvojene fakture za računar i OEM licencu, potrebno je utvrditi da su izdate istog datuma
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog softvera na računaru sa verzijom koja se nalazi na COA nalepnici

Kupljeno kao FPP proizvod (u kutiji):

  • Utvrditi postojanje FPP kutije, na kojoj treba da se nalazi COA nalepnica (ne lepi se na računar već ostaje na originalnoj kutiji)
  • Utvrditi postojanje fakture za svaku FPP licencu
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog softvera na računaru sa verzijom koja se nalazi na originalnom instalacionom disku u kutiji

Kupljeno kao MLK/PKC proizvod (važi samo za Office paket):

  • Utvrditi postojanje fakture za svaku Office licencu kupljenu kao MLK/PKC proizvod
  • Proveriti poklapanje verzije instaliranog softvera na računaru sa verzijom koja se nalazi na fakturi

Kupljeno kroz neki od ugovora o količinskom licenciranju:

  • Osnova za nabavku licenci kroz bilo koji od ugovora o količinskom licenciranju je postojanje trajne licence za Windows operativni sistem (OEM, FPP, GGK, GGW licenca). Ukoliko korisnik poseduje samo Windows Upgrade licencu kroz neki od ugovora, a ni jednu od trajnih licenci navedenih pod tačkom a.), u pitanju je nepoštovanje licencnog prava Microsoft proizvoda, što predstavlja osnov za podnošenje prijave za kršenje zakona
  • Utvrditi koja vrsta ugovora je u pitanju: OVS, OLP, OLV, Enterprise, Select
  • Proveriti poklapanje količine licenci navedene u ugovoru sa količinom instaliranog softvera na računarima u preduzeću
  • U slučaju iznajmljivanja softvera kroz OVS ugovor ili EAS ugovor, utvrditi datum isteka ugovora
  • Utvrditi postojanje fakture za svaki od ugovora
  • Podaci o ugovoru se nalaze na linku: https://www.microsoft.com/licensing/servicecenter

Napomena:
  • kod OVS, OLV, Enterprise i Select ugovora preduzeće može imati instaliranu noviju ili prethodnu verziju softvera, u odnosu na onu koja je navedena u ugovoru. Kod OLP ugovora, preduzeće mora imati instaliranu onu verziju koja je navedena u ugovoru, ili prethodnu verziju
  • kod preduzeća koja koriste licence kroz globalni ugovor (Enterprise ili Select) sa Microsoft-om, potrebno je utvrditi na koji način su licence prenesene tj. ustupljene tom preduzeću.


 
Event24x7 - Softver za IT menadžment i nadgledanje poslovnih procesa
TriggerPlus

Event24x7 je projektovao i razvio tim eksperata u oblasti upravljanja sistemima preduzeća, koji imaju sveobuhvatna znanja da bi obezbedili optimalna rešenja za potrebe današnjih dinamičkih poslovnih okruženja.

Event24x7 obezbeđuje 24X7 dostupnost i nadgleda sve aspekte IT infrastrukture, aplikacija i poslovnih procesa organizacije. U stanju je da detektuje neregularna stanja i da preuzima akcije da bi razrešio problem ili ga usmerio na help desk.

Event24x7 paket rešenja sadrži 6 glavnih modula:

Mogućnosti i funkcije

Usaglašava širok opseg izvora događaja kao što su: konzole, poruke OS-a i aplikacija, SNMP, nadgledanje okruženja i drugo.
  • Ugrađena podrška za širok opseg sistema uključujući UNIX, Windows, VM, Tandem, Unisys, LINUX i OpenVMS.
  • Obezbeđuje emulatore termnala i omogućava pun pristup upravljanju platformama.
  • Napredni grafički korisnički interfejs (GUI) za kontrolisane platforme nudi nadgledanje svih izvora događaja bazirano na exception-ima.
  • Udaljeni resursi data centra mogu biti održavani i kontrolisani iz jednog centra uz prikaz svih resursa, kako udaljenih, tako i lokalnih na Central Event Station.

Image 

Event24x7 mogućnost "Upravljanja poslovnim servisima" pruža organizacijama sistem za nadgledanje i upravljanje u realnom vremenu, lak za korišćenje, koji pokriva i IT elemente, kao što su hardver, baze podataka, komunikacione linije itd., kao i podršku poslovnim servisima kao što su prodaja, naplaćivanje, CRM, E- learning itd., povećavajuči sposobnost za efikasno upravljanje infrastrukturom u poslovnom okruženju, kreirajući neometane i pouzdane procese poslovnih servisa. 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

Potpuno funkcionalna probna verzija.

 

 


 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 46 - 54 of 201
 
Top!
Top!