Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow NetSupport arrow NetSupport Manager - Više od PC remote upravljača!
 
 
NetSupport Manager - Više od PC remote upravljača!

ImageNetSupport Limited je deo NetSupport grupe koji je pripojen istoj 1989. Nalazi se u privatnom vlasništvu  Limited kompanije registrovane u Velikoj Britaniji. Ime kompanije, Productive Computer Insight Limited (PCI),  je promenjeno  2002.  u  NetSupport Limited kako bi se ukladilo ime kompanije sa njihovim najvećim brendom.

Sedište kompanije je u Peterborough-u, u Velikoj Britaniji, i svu svoju energiju usresređuje u razvoj svojih proizvodai podršku korisnicima. NetSupport, takođe, ima internacionalnu mrežu podrške i prodaje u Sjedinjenim Američkim državama, Kanadi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Japanu.

NetSupport Manager predstavlja moćni PC daljinski upravljač u kojem su integrisani napredne desktop upravljačke funkcije, čineći ga tako jednim od najboljih ROI na svetskom tržištu, i naročito se ističe u oblastima unapređivanja produktivnosti, satisfakcije i organizovanosti korisnika. Dizajniran da deluje na Vašoj mreži, preko mobilne komunikacije ili internet konekcije bez potrebe firewall konfiguracije, NetSupport Manager predstavlja jedinstveno rešenje za daljinsko upravljanje. Koristeći tradicionalne "remote control" alate, NetSupport nudi i niz pomoćnih alata za daljinsku podršku, u kojoj su uključeni i dinamički izveštaji o hardveru i softveru, alate za sistemsko upravljanje, audio podrška  i prikazivanje ekrena u realnom vremenu svih konektovanih sistema odjednom.


Sistem monitoring sa interaktivnim "Thumbnails" pogledom

Image

Monitor Mode alat omogućava pregled i kontrolu svih konektovanih klijenata odjednom, koristeći "Thumbnailˇ pogled. Korisnik koji kontroliše rad, prelaskom kursora  preko određenog Thumbnail-a dobija uvećani pregled selektovanog PC-a, čime se postiže konstantna kontrola IT menadžera kritičnog sistema i trenutna reakcija. Thumnail pogled, pruža i sledeće korisne informacije kao što su :OS type, mrežna adresa, logo korisnika i ime računara za laku i brzu identifikaciju. 

Remote Deployment

Image

NetSupport Deploy omogućava Network Administratoru  da sa lakoćom instalira i konfiguriše  NetSupport Manager  na više radnih stanica  iz centrale, bez potrebe fizičkog prisustva pored mašine.

Sa NetSupport Deploy, možete sledeće:

  • Simultano daljinsko instaliranje NetSupport paketa na više radnih stanica.
  • Kreiranje i preuzimanje specifičnih  Client Configuration-a sa više radnih stanica.
  • Daljinski updata-ovanje NetSupport licenci na više radnih stanica.
  • Simuntalno daljinsko deinstaliranje NetSupport  paketa sa više radnih stanica.

 

 


Launch Applications

Image

NetSupport Manager uljučuje i Launch Application alat koji dozvoljava korisniku daljinsko startovanje aplikacija na udaljenomm PC-u, startovanje instalacija i još mnogo toga...

detaljnije (engleski) >>

Nudimo i mogućnost godišnjeg održavanja.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)


DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!