Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Golden Software

ImageDidger je veoma precizan program za konverziju i digitalizaciju koordinata, koji može biti neprocenjiv dodatak vašoj softverskoj biblioteci. Konvertujete vaše podatke iz jednog formata u mnoštvo drugih standardnih GIS i drugih relevantnih formata, omogućavajući vam da postavite različite datoteke, u različitim formatima, u jedan kohezivni koordinatni sistem! U sekundi, Didger precizno preobražava tačake, linije ili područja iz vaših papirnih mapa, dijagrama, fotografija iz vazduha, skeniranih rasterskih slika, učitanih vektorskih datoteka ili GeoTiff slika u različite digitalne formate koje možete koristiti sa vašim drugim softverima. Digitalizujte informacije automatski na ekranu, ručno na ekranu, koristeći tablu za digitalizaciju ili upotrebom GPS-a.

Detaljnije...
 
Golden Software

ImageMapViewer je pristupačan alat za mapiranje i prostornu analizu koji vam omogućava jednostavno pravljenje kvalitetnih i spremnih za izdavanje tematskih mapa. Mala preduzeća, velike korporacije, nezavisni konsultanti, naučnici, GIS analitičari, kao i brojne vladine agencije otkrivaju važne trendove u njihovim podacima sa MapViewer-om. Prikažite vašu distribuciju podataka lako i precizno sa mogućnostima više nego jednostavnim za korišćenje. Vaši podaci su jedinstveni i potreban vam je za posao najbolji softver za mapiranje!

Šta je novo kod MapViewer 7?

Nove vrste mapa

Detaljnije...
 
Golden Software

ImageGrapher je paket za pravljenje dijagrama dizajniran za naučnike, inženjere i profesionalace. Ako je potrebno da napravite dijagrame brzo i lako, Grapher je namenjen za Vas! Koriste Grapher, da od vaših podataka, kreirate jedan od 54 različitih 2D i 3D tipova dijagrama. Grapher vam daje potpunu kontrolu nad svim parametrima dijagrama. Lako pravite dijagrame koji imaju kvalitet za idavanje prilagođavanjem bilo koje osobine bilo kog dijagrama! Dodajte legende, naslove i neograničen broj grafikona na bilo koji dijagram! Podesite finalni proizvod sa elementima za crtanje kao što su tekst, linije, poligoni, pravougaonici, krive linije i nepravilni poligoni. Dodajte zumiranje dijagrama. Koristite transparentnost da bi se videli svi vaši podaci! Povežite sav tekst na radnom listu radi dodatnih pogodnosti! Koristite funkciju Script Recorder da snimite korake potrebne da biste kreirali dijagram! Eksport u različitim formatima da biste uključili vaše dijagrame direktno u prezentacije ili dokumenta!

Detaljnije...
 
Golden Software

Image

Surfer je potpuno funkcionalni paket za 3D modelovanje reljefa. Sofisticirana interpolacijska mašina pretvara vaše raštrkane XYZ podatke u mape koje imaju kvalitet za štampu. Surfer se ističe u stvaranju kontura, vektora, osenčenih reljefa, slika,  3D žičanih modela i 3D mapa reljefa. Višestruke mape se mogu preklopiti radi brze identifikacije trendova u vašim podacima. Moćan radni list i velike mogućnosti učitavanja olakšavaju import vaših podataka. Dodatne usluge uključuju proračune zapremine, peglanje, pravljenje mozaika, filtriranje, obavljanje matematičkih proračuna na ili između površina, kalkulaciju i još mnogo toga. Surfer se puno koristi za modelovanje terena, pejzažnu  vizualizaciju, reljefnu analizu, pravljenje mreža, volumetriju, generisanje 2D mapa i drugo.

Detaljnije...
 
InventBetter (Geomate)
Vreme potrebno za rešavanje dizajnerskih izazova  merite u minutima, a ne danima

GrafiCalc™ je najsavremeniji softver koji omogućava korisnicima da simuliraju i rešavaju širok spektar dizajnerskih i inženjerskih izazova prilikom donošenja odgovornih odluka. GrafiCalc se može koristiti samostalno ili zajedno sa Microsoft Office-om i svim popularnim CAD aplikacijama.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 91 - 99 of 201
 
Top!
Top!