Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
DameWare NT Utilities - Daljinsko upravljanje i administriranje Windows sistema!
DameWare

ImageDameWare Development je među vodećim svetskim kompanijama u proizvodnji moćnih  daljinskih administratorskih programa. Dugogodišnjim radom, stvorili su ozbiljnu strategiju licenciranja, obezbeđujući  maksimalnu softversku funkcionalnost i lakoću korišćenja, zahtevajući samo Licencu svakog administratora(korisnika) softvera a ne svake mašine koja se koristi. Time je Administratoru dozvoljeno da rukovodi neograničenim brojem daljinskih mašina, a i dalje da bude pokriven od strane jedne licence.

Detaljnije...
 
Ideal Administration - Brz i efikasan administrator mreža!
Pointdev

ImagePointdev je kompanija koja se bavi izradom administratiivnih softvera za Windows NT, XP, 2000 and 2003. Osnovana je 2000. i od samog početka sve proizvode je plasirala na pet stranih jezika: na Nemačkom, Engleskom, Italijanskom, Španskomi Francuskom jeziku što je u samom startu povećalo efikasnost proizvoda.

Detaljnije...
 
ACDSee 10 Photo Manager - Uređivanje, editovanje i razmena digitalnih fotografija!
ACD Systems

ImageACD Systems je među vodećim svetskim preduzećima u proizvodnji softvera za upravljanje slikama i kreiranje tehničkih ilustracija. Poznati proizvodi u ACD™ familiji su ACDSee i Canvas.

ACD pruža vodeću platformu za upravljanje fotografijama i tehničkim ilustracijama, pružajući korisnicima i profesionalcima sve što im je  potrebno za upravljanje, kreiranje, menjanje, deljenje i objavljivanje fotografija štampanjem, pripremom za prezentacije ili web, brže, jednostavnije i efikasnije.

Detaljnije...
 
WinGate Proxy Server - Zaštita i kontrola internet konekcije!
Qbik (WinGate)

ImageQbik je privatna softverska kompanija specijalizovana u oblasti internet konekcije i zaštite. Qbik ima spektar softverskih proizvoda koji omogućavaju korisnicima da upravljaju njihovom Internet vezom (WinGate), da povezuju udaljene lokacije i kancelarije (WinGate VPN) i da se bore protiv mrežnih napada i upada (NetPatrol).
Kada je prvi put objavljen u oktobru 1995.g., WinGate je bio prvo rešenje za deljenje Internet konekcije sa proxy serverom za MS Windows, dozvoljavajući korisnicima da simultano - istovremeno pristupaju Internetu korišćenjem jedne veze. Od tada je WinGate evoluirao u sofisticiran paket za lako upravljanje Internet vezama.

Detaljnije...
 
NetSupport Manager - Više od PC remote upravljača!
NetSupport

ImageNetSupport Limited je deo NetSupport grupe koji je pripojen istoj 1989. Nalazi se u privatnom vlasništvu  Limited kompanije registrovane u Velikoj Britaniji. Ime kompanije, Productive Computer Insight Limited (PCI),  je promenjeno  2002.  u  NetSupport Limited kako bi se ukladilo ime kompanije sa njihovim najvećim brendom.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 181 - 189 of 201
 
Top!
Top!