Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Symantec arrow Norton 360
 
 
Norton 360
Norton 360, proizvod koji pruža kompletnu zaštitu za korisnike kućnih računara. Norton 360 uključuje automatsku i transparentnu zaštitu od virusa, špijunskih programa, rutkitova, prevarantskih Web sajtova, pokušaja da se ukradu poverljive informacija korisnika prilikom on-lajn novčanih transakcija, upada i najnovijih on-line pretnji. Norton 360 uključuje i zaštitni zid, procenu ranjivosti sistema, a prvi put se primenjuje i novi zaštitni sistem pod nazivom SONAR (Symantec Online Network for Advance Response) koji prati ponašanje aktivnih programa i određuje da li je program zlonameran ili ne. Ovaj sistem je zasnovan na tehnologiji firme WholeSecurity koju je Symantec kupio 2005. godine.

ImageNorton 360 uvodi nove mogućnosti lokalnog i onlajn bekapa. Onlajn bekap je obezbeđen preko Norton naloga korisnika uz enkripciju prilikom smeštanja datoteka na servere. U cenu proizvoda uključeno je 2 GB prostora na serverima za onlajn smeštanje (potrebna brza Internet veza).

Norton 360 prepoznaje i uklanja nepotrebne datoteke kao što su Windows Temp, Internet Temp i Internet History datoteke. Funkcija PC Tuneup analizira i defragmentuje hard diskove čime se ubrzava njihov rad. Funkcija Smart Background Scheduler prati procese u sistemu, korišćenje procesora i aktivnosti diska, prilagođavajući rad programa tako da što manje utiče na performanse računara. Kada se uoči neaktivnost sistema, Background Scheduler automatski pokreće preostalo skeniranje, bekape i podešavanja.

Symantecov Norton 360 već je dobitnik prestižne CNET-ove nagrade urednika. U sledećoj tabeli napravljeno je poređenje ovog programa sa ostalim Norton proizvodima:

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju Symantec pakete (link za download)
 

 

 
 
Top!
Top!