Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Micro Focus arrow Micro Focus Server
 
 
Micro Focus Server
Micro Focus Server linija proizvoda podržava razvoj i proširenje COBOL aplikacija za Windows, .NET, UNIX i Linux. Micro Focus Server je dostupan u četiri verzije u skladu sa zahtevima i upotrebom.

Micro Focus Server za COBOL

Micro Focus Server za COBOL obezbeđuje snažno, visokih performansi okruženje za razne platforme i primenu COBOL aplikacija.

Više(eng.)>>

Micro Focus Server za SOA

Micro Focus Server za SOA - uključuje mogućnosti Micro Focus Server-a za COBOL ali i obezbeđuje Enterprise Server, visoko skalabilan COBOL deployment engine koji nudi JCA saglasnu J2EE integraciju i omogućava primenu Direct COBOL Web servisa.

Više(eng.)>>

Micro Focus Server Enterprise Edition

Micro Focus Server Enterprise Edition omogućava primenu migriranih mainframe aplikacija na Linux, UNIX ili Windows. Mainframe aplikacije koje koriste COBOL, CICS, IMS TM, DB2, IMS DB, VSAM i JCL mogu se premestiti uz minimalne izmene izvornog koda i izvršavati u okviru Micro Focus Server Enterprise Edition  okruženja. Takve aplikacije mogu onda iskoristiti sve mogućnosti Micro Focus Server-a za SOA uz stalnu modernizaciju.

Više(eng.)>>

Micro Focus Server za .NET

Micro Focus Server za .NET - uključuje mogućnosti Micro Focus Server-a za COBOL ali takođe omogućava primenu COBOL aplikacija u Microsoft .NET Framework-u zajedno sa Microsoft Common Language Runtime.

Više(eng.)>>
 

 
 
Top!
Top!