Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ElcomSoft arrow ElcomSoft Password Recovery Bundle - Kompletno otkrivanje svih vrsta lozinki!
 
 
ElcomSoft Password Recovery Bundle - Kompletno otkrivanje svih vrsta lozinki!

ImageKorporativna i forenzička rešenja

ElcomSoft Password Recovery Bundle je potpuni paket ElcomSoft alata za otkrivanje lozinki, koji omogućava korporacijama i vladama da skinu zaštitu sa diskova i sistema i dešifruju fajlove i dokumenta koji su zaštićeni primenom neke od popularnih aplikacija. Na osnovu sopstvenih testova i povratnih informacija dobijenih od ElcomSoft-ovih cenjenih kupaca, ovi alati za otkrivanje lozinki su najbrži na tržištu, najlakši za korišćenje i najjeftiniji.

Prednosti:
  • Sertifikati: Microsoft Gold Certified Partner, Intel Software Partner, NVIDIA Developer Support
  • Velika kompatibilnost: otkriva sistemske lozinke i lozinke za dokumenta za različite formate fajlova
  • Ubrzanje primenom grafičkog procesora: tehnologija zaštićena patentom skraćuje vreme otkrivanja lozinki za 50 puta pogledajte upoređenje
  • Linearna skalabilnost: omogućava korišćenje velikog broja radnih stanica sa više jezgara ili više procesora koji su povezani preko LAN-a ili interneta uz linearno povećanje brzine
  • Minimalno koršćenje kapaciteta mreže i ostvarivanje skalabilnost bez dodatnog utroška resursa
  • Fleksibilna kontrola redova u lako upravljanje poslovima
  • Udaljeno upravljanje radnim stanicama za otkrivanje lozinki
  • Potpuno praćenje: vodi računa o CPU vremenu i korišćenju resursa, poslovima vezanim za oprovak lozinki i aktivnostima korisnika

Revolucionarne inovacije

ElcomSoft je pionir u mnogim softverskim inovacijama koje su olakšale otkrivanje izgubljenih lozinki operativnog sistema, Microsoft Office proizvoda, Adobe PDF fajlova, ZIP i RAR arhiva i mnogih drugih aplikacija. Poslednja otkrića su revolucionarno ubrzala otkrivanje lozinki bez upotrebe skupog hardvera.

Određene ElcomSoft aplikacije za oporavak lozinki koriste revolucionarnu, patentom zaštićenu tehnologiju radi ubrzanja otkrivanja lozinki kada se kompatibilna NVIDIA grafička kartica koristi pored uobičajenog CPU moda. Podržavajući sve GeForce8 ploče, tehnologija ubrzavanja uz korišćenje GPU prebacuje deo kompjuterski zahtevnog procesiranja na brze i veoma skalabilne procesore podržane u poslednjim NVIDIA grafičkim akceleratorima.

Pedeset puta brži od konkurencije

GPU ubrzanje je patentom zaštićeno jedinstveno rešenje ElcomSoft-a za otkrivanje lozinki, ubrzavajući proces otkrivanja do 50 puta u odnosu na tradicionalne metode otkrivanja lozinki baziranim na korišćenju glavnog procesora kompjutera.

 

 
 
Top!
Top!