Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


ManageEngine

Integrisani softver za nadgledanje aplikacija, servera i baza podataka

Šta je Applications Manager?

ManageEngine Applications Manager je softver za dostupnost i praćenje performansi koji pomaže preduzećima da osiguraju veliku dostupnost i visoke performanse za svoje poslovne aplikacije, pomoću osiguranja da serveri i aplikacije imaju produženo vreme ispravnog rada. Application performance management mogućnosti uključuju server monitoring, application server monitoring, database monitoring, web services monitoring i niz drugih application management mogućnosti koje mogu pomoći IT administratorima da upravljaju svojim resursima.

Kako Vam ManageEngine Applications Manager može pomoći?

ManageEngine Applications Manager Vam pomaže celovitim pogledom na vaše IT izvore. On pomaže nadgledanje performansi različitih komponenti aplikacija i pomaže u brzom rešavanju problema izvođenja. Na taj način se smanjuje opasnost od suženog pogleda i poboljšava kvalitet usluga za krajnje korisnike.

ManageEngine Applications Manager je rešenje za upravljanje dostupnošću i performansama koje aktivno nadgleda Business Applications i pomaže da preduzeće bude sigurno da će se njihove web applikacije susresti sa očekivanjima krajnih korisnika.

Image 

Menadžment infrastrukture performansi
Ako infrastruktura postane kompleksna, potrebno je ići dublje u aplikacije i servere da bi se nadgledale performanse, identifikovali bottlenecks i planirao kapacitet. Tradicionalni Network i Systems Management alati nisu dovoljno dobri.
 
Ova mogućnost osigurava bolji kvalitet iskustva za krajnje korisnike u corporate LAN. Dodatno pomaže misiju nadgledanja preduzeća  enterprises monitor mission critical (SaaS) aplikacijama koje isporučuju kupcima.
 
Dijagnostikovanje problema performansi
Veoma je koristan za administratore servera, DBA i aplikacijske timove jer ukazuje na uska grla u performansma izvršavanja poslovnih transakcija počevši od URL-a pa sve do postavljanja SQL upita.

ManageEngine Applications Manager takođe obezbeđuje Business Service Management koji omogućava poslovno centrirani pogled na nadgledanje IT resursa. Ovo, dalje pomaže usmeravanju vaših IT resursa ka potrebama posla.

Zašto treba da uzmete u obzir Applications Manager?

ManageEngine Applications Manager podržava različite aplikacije i serverska okruženja. Na taj način pomaže da se većina vaših potreba za nadgledanje performansi aplikacija susretne sa jednim alatom. To je sveobuhvatan alat koji pokriva sve vodeće servere aplikacija, web servere, baze podataka, servere i takođe obezbeđuje mehanizam za uključivanje nadgledanja korisničkih aplikacija pomoću integrisanih skripti koje ste sami napisali.

space
Mala i srednja preduzeća
spacespace space
Za velika preduzeća
space
space

ManageEngine Applications Manager Professional Edition obezbeđuje integrisane servere aplikacija, baze podataka, servere, web servise, Middleware, portale, SAP, web sajtove i sposobnost nadgledanja web aplikacija korišćenjem web klijenta.

  • Možete nadgledati do 250 aplikacija, baza podataka, servera itd.
space space

ManageEngine Applications Manager Enterprise Edition ima razgranatu arhitekturu koja pomaže da se u preduzećima nadgleda hiljade aplikacija, servera, baza podataka itd. i daje jedinstven pogled na celu infrastrukturu. Ima:

  • Sve karakteristike Professional Edition
  • Visoka skalabilnost i podrška za oporavak sistemat
  • Sposobnost  za nadgledanje resursa u zaštićenim mrežama

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 


 
ManageEngine
ADManager Plus pojednostavljuje Windows Active Directory management i izveštavanje u celom preduzeću.

Šta je ADManager Plus?

ADManager Plus je jednostavan, lak za korišćenje Windows Active Directory Management i Reporting Solution koji pomaže AD administratorima i Help Desk tehničarima u njihovim svakodnevnim aktivnostima. Sa centralizivanim i intuitivnim web-baziranim korisničkim interfejsom, softver rukovodi različitim kompleksnim zadacima kao što su Bulk Management of User accounts i drugim AD objektima, pristup baziran na delegiranju uloga Help Desk  tehničiarima i generiše detaljan spisak AD izveštaja, pri čemu neki od njih predstavljaju osnovne zahteve u reviziji usklađenosti.

Koje probleme rešava?                                             

  • Eliminiše ponavljajuće, svakodnevne i kompleksne zadatke povezane sa AD Management-om.
  • Automatizuje rutinske AD Management i Reporting aktivnosti za AD administratore.
  • Olakšava stvaranje, menadžment i brisanje AD objekata u Bulk-u.
  • Ponaša se kao bitan resurs u toku revizije usklađenosti kao SOX, HIPAA, itd.

Koje platforme/tehnologije/proizvođače podržava?

Platforma: Windows (32/64-bitna  podrška).
Tehnologija: Windows Active Directory.
Proizvođač: Microsoft.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

Detaljnije...
 
ManageEngine
Rešenja za: IT menadžere | IT administratore | IT revizore

Active Directory je centar svih organizacionih aktivnosti: promene treba da se prate, ispituju i verifikuju da bi se osigurala - praksa upravljanja promenama bez greške. Nažalost, originalni Active Directory nema željene mogućnosti revizije. Alati za skripte i komandne linije mogu da izdvoje podatke, ali ne odgovaraju bezbrojnim zahtevima revizije. Sve to pruzrokuje rast potrebe za pouzdanim softverom za reviziju/izveštavanje, koji prevazilazi ova ograničenja.

Šta je ADAudit Plus?

ADAudit Plus je Active Directory  softver za reviziju promena u okviru preduzeća sa izveštajima i obaveštenjima koja:

  • Odgovaraju najvažnijim zahtevimana revizije i regulative propisane od strane zakonske i izvršne vlasti
  • Obezbeđuju IT administratorima potrebne poslovne podatke radi podrške u izvršenju akcija upravljanja promenama.

Rešenje koje ADAudit Plus obezbeđuje su u formi sveobuhvatnih izveštaja i obaveštenja, koja su lako razumljiva čak i nestručnim korisnicima. Izveštaji odgovaraju na četiri ključna pitanja Active Directory revizije: "Ko" je uradio "koju" akciju, "kada" i "odakle"!

Kako ADAudit Plus radi?

Image

Sa ADAudit Plus-om možete:

  • Gledati sveobuhvatne izveštaje o događajima u vezi administrativnih promena i prijavljivanja na Active Directory.
  • Koristiti pravila bazirana na filterima i konfigurisati ADAudit Plus da izveštava/upozorava u slučaju specifičnih promena događaja na AD objektima.
  • Pronaći odgovore na 4 ključna pitanja - Ko je prouzrokovao koje promene u Active Directory, kada i odakle.
  • Primati upozorenja kada se željena promena dogodi - putem e-mail-a ili na neki drugi način.
  • Dobiti kompletnu istoriju promena na Active Directory i Group Policy objektima.
  • Arhivirati zapise promena za bolju forenzičku analizu.
  • Organizovati vaš dnevnik događaja da biste zadovoljili potrebe revizije sigurnosti i usklađenosti potreba.

Platforme:  Windows Vista, Windows XP, Windows 7, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2
Proizvođač:  Microsoft.
Tehnologija:  Microsoft Active Directory.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 
Mathworks
ImageSimulink je okruženje za simulaciju više domena i projektovanje bazirano na modelu za dinamičke i embedded sisteme. Obezbeđuje interaktivno grafičko okruženje i prilagodljiv skup biblioteka blokova koje vam omogućavaju projektovanje, simulaciju, implementiranje i testiranje različitih vremenski-promenljivih sistema, uključujući komunikaciju, kontrolu, obradu signala, obradu videa, i obradu slika.
Detaljnije...
 
Mathworks
Image MATLAB programski jezik koji predstavlja interaktivno okruženje za razvoj algoritama, vizualizaciju podataka, analizu podataka i numeričke proračune...
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 109 - 117 of 201
 
Top!
Top!