Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Symantec arrow Symantec Protection Suite Enterprise Edition
 
 
Symantec Protection Suite Enterprise Edition
Symantec je vodeća softverska kompanija u oblasti bezbednosti informacionih sistema, ali sada se širi izvan granica bezbednosti. Symantec i Veritas su 16.12.2004.g. objavili spajanje u jedinstvenu kompaniju koja će zadržati naziv Symantec. Sada je to četvrta po veličini softverska kompanija na svetu, tehnološki lider u upravljanju bezbednosnom infrastrukturom, kompanija sa najbržim rastom.
Lider po pitanju softvera za skladištenje i lider u bezbednosnom softveru će pružiti korporativnim korisnicima efikasniji način da obezbede i upravljaju svojim najvažnijim resursom, svojim informacijama.
Kombinovana kompanija biće u jedinstvenom položaju da stvara i isporučuje rešenja koja ostvaruju bezbednost informacija i dostupnost na svim platformama, od radnih stanica do klastera sa podacima, od kućnih korisnika i malih preduzeća do velikih preduzeća i ponuđača usluga.
Na ovaj način su rešeni problemi IT stručnjaka. Smanjen je rizik i složenost upravljanja infrastrukturom.
Različita rešenja sada su dostupna iz jednog izvora, a troškovi su pod kontrolom.

Symantec Protection Suite Enterprise Edition kreira zaštićeno endpoint, messaging i Web okruženje koje pruža sigurnost protiv složenog savremenog malware-a, gubitka podataka i spam-a i brzo se oporavlja posle pada sistema. Smanjite cenu osiguranja vašeg okruženja korišćenjem Symantec Protection Center, jedinstvene Web konzole i efikasnije upravljajte rizicima u današnjim IT infrastrukturama uz proverene Symantec tehnologije za endpoint security, messaging security i oporavak sistema. Protection Suite Enterprise Edition je jedinstvena kombinacija nagrađivanih tehnologija od svetskog lidera u sigurnosti i zaštiti podataka koja omogućava da u potpunosti zaštitite, lako upravljate i automatski kontrolišete najkritičnije resurse u vašem poslovanju. 

Image


Endpoint sigurnost

Više od antivirusa
Protection Suite daje više od vodećeg antivirusa svetske klase i antispyware zaštite. On omogućava naprednu zaštitu od pretnji za vaše endpoints - laptopove, desktopove, servere i mobilne uređaje, od usmerenih i novih napada. Uključuje sveobuhvatne, proaktivne tehnologije koje automatski analiziraju ponašanje aplikacija i mrežnu komunikaciju da bi otkrio i blokirao sumljive aktivnosti, uključujući administrativne kontrolne mogućnosti koje organizacijama omogućavaju da spreče specifične aktivnosti uređaja i aplikacija koje se smatraju visoko rizičnim.
Pored toga, novi paket podržava ugrađenu softverski baziranu kontrolu za pristup mreži da bi osigurao da endpoints ostaje u saglasnosti sa IT politikom, bez obzira odakle ili kako se povezuje na mrežu.
Ovaj višeslojni pristup značajno umanjuje rizik uz sigurnost da su poslovni resursi zaštićeni. Endpoint zaštita koju pruža Protection Suite Enterprise Edition uključuje sada ove funkcionalnosti, uz mogućnost korišćenja pojedinih komponenti po potrebi.

 

Probajte besplatno Symantec Protection Suite Enterprise Edition i uverite se da odgovara vašim potrebama!

(link za download) 

DOWNLOAD »
 
 
 
Top!
Top!