Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Minitab
Image

Analizirajte vaše podatke i poboljšajte svoje proizvode i servise sa jednim od najboljih statističkih softvera koji se koristi za implementaciju Six Sigma širom sveta.

 

 

Detaljnije...
 
Minitab
Image

Upravljajte svim svojim projektima za unapređenje, izveštavajte o svom uspehu i pratite ceo Six Sigma program sa jednom aplikacijom.

 

 

Detaljnije...
 
Nero
ImageImageNero Multimedia Suite 10 poboljšava vaše multimedijalne mogućnosti sa kolekcijom od tri proizvoda - Nero Vision Xtra, Nero BackItUp & Burn i Nero Burning ROM upakovanih u jedan snažan paket. Opremljen je funkcijama (od početnih do naprednih) za obradu videa, medijskim organizer-om i player-om, najboljim softverom za narezivanje, pouzdanom backup tehnologijom i specijalnim multimedijalnim alatima kako bi poboljšali vašu muziku, fotografije i video zapise.
Detaljnije...
 
Nero


Image
Nero 9
predstavlja novu generaciju najpoznatijeg softvera za upravljanje digitalnim sadržajem i za kućnu zabavu.
Njegovi alati pružaju osećaj lakoće i jednostavnosti pri korišćenju digitalnih media.

Detaljnije...
 
Nero

Image Nero 8 Standard, nova verzija najprodavanijeg svetskog multimedialnog paketa, donosi digitalni svet u Vaš PC. Sada je mnogo jednostavnije kreiranje, editovanje,organizovanje i upravljanje multimedialnim podacima. Nerov sjajni dizajn i poboljšani interfejs omogućava kreiranje projekta zabavnim i jednostavnim.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 127 - 135 of 201
 
Top!
Top!