Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


VanDyke Software
ImageVanDyke ClientPack je komplet alata za automatizaciju prenosa fajlova, poslova jezgra i administriranje javnih ključeva. VRALib, ključna komponenta ClientPack-a, je Windows COM API koja omogućava prilagođene skripte za SSH2 konekcije.

VanDyke ClientPack omogućava administratorima mreže da upotrebe automatizovane alate VShell® servera za druge korisnike. Štedi vreme u rutinskim administrativnim i konfiguracionim zadacima i primenjuje konzistentno sigurnosna pravila i procedure.

VanDyke ClientPack uključuje:

  • VRALib, COM i .NET API za skripte SSH2 konekcije (samo za Windows)

i sigurnu podršku za komandne linije:

  • vsftp, interaktivna podrška za SFTP radi brzog i lakog prenosa fajlova
  • vsh, interaktivna podrška za jezgro
  • vcp, podrška za linijski orjentisan prenos fajlova
  • vkeygen, generator javnih i tajnih ključeva
  • vpka, alat za učitavanje ključa na Shell server

Ključne prednosti

Koristite VRALib COM interfejs za Windows radi udaljenog izvršavanja, prenosa fajlova i prosleđivanja portova u vašim .NET aplikacijama.

Interfejsi za skripte komandnih linija vam omogućavaju da automatizujete prenos fajlova, poslove jezgra i administriranje javnih ključeva uz proverenu sigurnost baziranu na otvorenom standardu.
 
Kreirajte automatizovan rešenja za više platformi uz konzistentne rezultate koje je moguće ponoviti na Windows-u, Linux-u i UNIX-u.

Upotrebite iste proverene Secure Shell biblioteke za šifrovanje i mogućnosti provere identiteta koje se naleze u SecureCRT-u i SecureFX-u.

Saznajte više o VanDyke ClientPack  karakteristikama.

 
VanDyke Software

Udaljeni pristup i administracija mreže  

Za siguran udaljeni pristup i administraciju, VShell nudi specifične prednosti menadžerima i administratorima mreže, od pristupa upravljačkom jezgru do prenosa fajlova i automatizacije poslova. Secure Shell i SSL/TLS protokoli vam daju fleksibilnost u obezbeđivanju sigurnosti vaše mrežne infrastrukture i procedura.

Image

Siguran prenos fajlova

Electronska isporuka podataka zamenjuje sve više klasičnu i brzu poštu. Koristite VShell kao hub infrastrukture za deljenje fajlova da biste povezali udaljene delove firme, partnere i kupce, uz fleksibilnu kontrolu pristupa da bi odredili odgovarajući pristup sistemu.

ImageBilo da vam je potreban prenos fajlova ili šira lepeza servisa za udaljeni pristup, neophodan vam je prilagodljiv softver za udaljeni pristup da biste kontrolisali stalno nove sigurnosne pretnje i brzo promenljivo poslovno okruženje.

Ključne prednosti

Obezbedite snažnu multi-protokolarnu sigurnost za prenos podataka. Secure Shell protokol vam pruža proverenu autentikaciju baziranu na otvorenom standardu, šifrovanje i proveru integriteta podataka, što vam obezbeđuje širok opseg servisa na koje se možete osloniti. Dodavanjem FTP over SSL na VShell za Windows povećava se vaš izbor protokola.

Kontrolišite pristup korisnika mogućnostima sistema i fajlovima. VShell vam daje velike mogućnosti u upravljanju privilegijama u radu sa jezgrom, prenosu fajlova i korišćenju drugih servisa. Primeri uključuju liste za kontrolu pristupa i virtuelne root direktorijume.

Lako podešavanje i prilagođavanje. VShell se jednostavno instalira i pokreće. Windows setup i konfiguracija su pojednostavljeni korišćenjem grafičkog kontrolnog panela. Sve platforme podržavaju konfigurisanje na daljinu.

Nadgledajte i arhivirajte događaje uz podršku za automatizaciju. VShell vam pruža potrebnu pomoć i reaguje na događaje kao što su neuspešno logovanje i učitavanje fajlova. Arhiviranje događaja omogućava nadgledanje sigurnosti i usaglašenost sa regulativom.

Koristite licence bazirane na konekcijama. VShell Administrator, Workgroup i Enterprise izdanja vam omogućavaju povoljne licence za različit broj korisnika. Dodavanjem VShell za Windows FTPS izdanja dobijate veću fleksibilnost u prenosu fajlova. Program podrške uključuje stručnu tehničku pomoć i redovno održavanje verzija.

Saznajte više o SecureCRT karakteristikama

 
VanDyke Software
ImageImageSecureCRT za Windows, Mac i Linux obezbeđuje pouzdanu emulaciju terminala kompjuterskim strčnjacima, uz povećanje produktivnosti korišćenjem naprednog upravljanja sesijama i raznih načina za uštedu vremena i unapređivanje rada sa rutinskim poslovima. SecureCRT obezbeđuje udaljeni pristup, prenos fajlova i prenos podataka kroz tunel bilo kome u vašoj organizaciji. 

Bilo da vam je potreban Telnet ili zamena za terminal sa velikom sigurnošću i upravljanjem sesijama, ili snažniji alat za udaljeni pristup da biste povećali svoju produktivnost na željeni nivo, SecureCRT je aplikacija na koju se uvek možete osloniti.

Image 

SecureCRT 6.7 vam štedi vreme uz unapređeni Connect bar i button bar.

Ključne prednosti

Pristupite bezbedno poslovnim aplikacijama na UNIX-u, Linux-u ili VMS-u sa kompjutera koji rade pod Windows-om, Linux-om ili Mac-om — upotrebite bogatu podršku za emulaciju VT100/102/220, ANSI, SCO ANSI, Wyse 50/60, Xterm i Linux konzola.

Konfigurišite, upravljajte i prilagodite od jedne do 5.000 sesija uz kompletnu kontrolu korišćenjem scrollback-a, mapiranja tastera, boja, fontova i drugog.

Pristupite širokoj lepezi mrežnih uređaja sa jednog klijenta uz korišćenje SSH2, SSH1, Telnet, Telnet/SSL, serijskog i drugih protokola.

Iskoristite visoku produktivnost UI uz uštedu vremena kreiranjem višestrukih sesija, tabbed sesija, kloniranih  sesija ili korišćenjem button bar-a za komande koje se ponavljaju i mapiranih tastera.

Oslonite se na otvoreni standard Secure Shell protokola za zaštićeno logovanje i šifrovane podatke sesije, fleksibilne opcije prijavljivanja i moguće korišćenje šifara u skladu sa FIPS 140-2..

Automatizujte poslove koji se ponavljaju uz SecureCRT pokretanjem skripti korišćenjem VBScript, JScript, PerlScript ili Python. Script recorder beleži vaše aktivnosti kao VBScript ili Python script.

Prenos fajlova između mrežnih uređaja korišćenjem SFTP ili Xmodem, Ymodem i Zmodem protokola.

Uštedite vreme uz integrisane SecureCRT za Windows i SecureFX® klijenta za prenos fajlova, koji dele sesije i podešavanja koja vam omogućavaju rad sa SFTP, FTP, SCP i FTP/SSL sesijama za prenos fajlova bez ponovnog unošenja lozinki.

Saznajte više o SecureCRT karakteristikama.

 
WatchGuard

Image

Novi WatchGuard® SSL 100 uređaj koji rešava sve probleme virtuelnih privatnih mreža i omogućava univerzalni pristup aplikacijama i mrežnim resursima bez konektora, modula, upravljanja korisnicima ili dodatnih uređaja koje treba kupiti. Podržava veliki broj aplikacija i resursa i nudi podršku za brojne platforme, tako da krajnji korisnici mogu biti produktivni sa bilo kog mesta, bilo kada bez ugrožavanja mreže.

Detaljnije...
 
WatchGuard
ImageFirebox® X Edge e-Series sigurnosni uređaji pružaju snažno objedinjenu zaštitu za ogranke firmi i mala samostalna preduzeća. Klasični i bežični Edge modeli kombinuju stateful firewall, virtuelnu privatnu mrežu, sprečavanje zero day napada, anti-spyware, anti-spam, anti-virus, sprečavanje upada i URL filtriranje za potrebnu zaštitu. Napredno upravljanje mrežom i protokom omogućavaju maksimalnu konfigurabilnost mreže, dok intuitivni web korisnički interfejs omogućava laku primenu i upravljanje.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 190 - 198 of 201
 
Top!
Top!