Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow TechSmith Corporation arrow Snagit - softver za snimanje slika
 
 
Snagit - softver za snimanje slika
Image Napravite brzo vaše prezentacije i brošure dodavanjem prilagođenih snimaka ekrana. Snagit olakšava da se snimi bilo šta sa vašeg monitora. Pošaljite, sačuvajte i pretvorite ga u detaljnu sliku i pronađite je kasnije ponovo.

 

Upoznajte proizvod

Snimite sve što vidite na ekranu. Uredite i kombinujte te snimke. Razmenite ih preko svojih omiljenih aplikacija. Organizujte i pronađite ih ponovo kasnije. Što više koristite Snagit, naći ćete više načina da ga koriste!

 Image

Snimanje

Ako ga možete videti, možete ga uhvatitii

Ne gubite vreme isecajući vaše snimke. Uokvirite tačno ono što vam treba samo  pritiskom na taster.

Profili olakšavaju posao. Snagit dobijate sa jedanaest  funkcionalnih dugmadi što olakšava snimanje ekrana! Snimite deo vašeg ekrana, tekst iz prozora, ceo sadržaj dugačke stranice koja se skroluje, sve slike na web-stranici, koje poželite.

Prilagođavanje po vašoj meri. Ne budite ograničeni sa jedanaest profila, napravite svoje kombinacije za snimanje skoro neograničenih mogućnosti. Šta je to? Želite da podesite taster tako da snimite meni sa pokazivačem miša  ... dodate senku ... i šaljete sliku direktno na vaš Wordpress.com blog? Naravno, nema problema!

 Image

   

Snimite prozor
Snimite deo
Snimite dugački prozor
 Image  Image  Image
Snimite samo prozor, a ne  i sadržaje iza i oko njega.
Uokvirite deo ekrana i snimite njegov sadržaj. Ne može sve da stane na ekran? Snagit sam skroluje ekran i snima celokupan sadržaj!


DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.


 

 

 

 
 
Top!
Top!