Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow FaxBack arrow NET SatisFAXtion - Enterprise Edition
 
 
NET SatisFAXtion - Enterprise Edition

ImageVoIP fax za preduzeća & velike firme - Specijalno prilagođen za potrebe poslovanja preduzeća i napredne mrežne topografije. Ovo stalno-dostupno, gotovo faks rešenje je skalabilno, lako za primenu i nudi HTTPS opcije za prenos faksa preko interneta. Net SatisFaxtion podržava virtuelizaciju i nudi bogat izbor opcija radnih procedura i integracija aplikacija.

Interoperabilnost, velika dostupnost, fleksibilna integracija

NET SatisFAXtion Enterprise Edition: Snažan i robustan Faks Server softver dizajniran za različite nivoe primene u mreži preduzeća.

Donosi velike mogućnosti fax softvekom računaru i na više lokacija. Kreirajte i šaljite faksove direktno iz bilo koje aplikacije i automatski primajte faksove na e-mail. Integrišite se sa sistemima za upravljanje dokumentima. 

  • 4-120 fax portova – neograničeni broj korisnika
  • Radi sa IP/PBX’s i VoIP izlazima
  • Velika pristupačnost i  otpornost na greške
  • Podrška za upravljanje dokumentima

NET SatisFAXtion Enterprise Edition je namenjen većim organizacijama koje zahtevaju potpuno fax serversko rešenje. Pružanjemsnažnih mogućnosti fax softvera svakom krajnjem korisniku na više lokacija, fax-ovi mogu da se kreiraju i šalju direktno iz bilo koje aplikacije i automatski će biti primljeni u inbox-u email-a primaoca.


Ključni poslovni dokumenti, kao što su fakture ili narudžbenice mogu se automatski faksirati iz aplikacije preduzeća, što omogućava organizacijama značajne uštede u troškovima štampanja i poštarine. Dragoceno vreme IT osoblja i budžet su optimizovani eliminisanjem održavanja i servisiranja nepotrebnih fax mašina. MFP i VoIP inicijative se mogu unaprediti jednostavnom integracijom fax servera i FoIP mogućnosti, što usmerava tok rada ka automatizovanoj fax isporuci, skladištenju, arhiviranju i izveštavanju.

NET SatisFAXtion Enterprise fax serversko rešenje upravlja velikim brojem fax-ova, uključujući licenciranje za dve linije fax-a i proširenje do najviše 96 linija po serveru i neograničen broj korisničkih licenci. Opcioni fax server moduli se mogu dodati za bolju e-mail integraciju fax-ova, integraciju aplikacija, fax arhiviranje i konverziju fax-a u PDF.

Otporan i skalabilan
Koristite NET SatisFAXtion Enterprise fax server softver da bi ostvarili veliki obim fax saobraćaja na više lokacija i podržali različite korisničke zahteve. Implementacija e-mail fax mogućnosti u poslovnim aplikacijama i postojećom infrastrukturom je jednostavna i direktna.

Konsolidovani uređaji i dodate Fax mogućnosti na MFP uređajima ostvaruju značajne uštede troškova eliminisanjem troškova u vezi sa održavanjem nepotrebnih fax mašina, papira, tonera i troškova održavanja. Integriše se sa MFP uređajima kao što su Xerox, HP ili Canon. Centralizovanjem fax-iranja sa FaxBack fax server softverom, korisnici mogu da šalju fax-ove sa istog uređaja koji se koristi za štampanje, skeniranje i kopiranje.

 

   

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)


DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 

 

 
 
Top!
Top!