Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja arrow SecureFX - Brzo pokrenite sesije!
 
 
SecureFX - Brzo pokrenite sesije!
ImageImageSecureFX je fleksibilna aplikacija za siguran prenos fajlova sa grafičkim interfejsom koji se lako uči. SecureFX nudi napredne mogućnosti kao što su sinhronizacija sajta i automatizacija koje pomažu web dizajnerima i administratorima mreže da lakše obavljaju svakodnevne zadatke.

Pružajući snažnu zaštitu uz korišćenje SFTP, SCP i SSL-baziranih protokola, kao i podršku za FTP, SecureFX je alat na koji se možete osloniti prilikom izvođenja složenih poslova kao što su — konektovanje na više različitih servera, nastavljanje prenosa više fajlova i prolaženje kroz mrežne proksije i firewall-ove.

Image 

SecureFX 6.7 Connect bar vam omogućava da pokrenete brzo sesiju bez potrebe da otvarate dijalog – unesite imena hostova i informacije u vezi konekcije direktno iz toolbar-a.

Ključne prednosti

Održavajte sigurno fajl sisteme i dokumente. Prenosite fajlove kroz mrežu i internet izborom SFTP preko SSH2, FTP preko SSL, SCP ili FTP protokola za interne mreže.

Počnite brzo sa radom. Uz korišćenje interfejsa sa tabovima biće vam lako da organizujete svoje sesije, prenosite fajlove uz drag and drop, čak između SecureFX-a i aplikacija kao što su Explorer ili WinZip.

Sinhronizujte fajlove korišćenjem QuickSynchronize. Učitavajte, skidajte i preslikavajte fajlove uz filtriranje da bi uključili ili isključili fajlove ili tipove fajlova. Sačuvajte konfiguracije na više različitih sajtova.

Oporavite lako neuspele prenose fajlova. SecureFX nastavlja prekinute prenose više fajlova uz "relentless" mod prenosa.

Ne morate da prisustvujete prenosu fajlova. SFXCL klijent comandne linije omogućava vam da automatizujete zadatke uz velike mogućnosti kao što je sinhronizacija sajtova.

Budite usaglašeni sa amerićkm federalnim standardima. Koristite sigurnosne protokole koji vam omogućavaju da budete u saglasnosti sa HIPAA, SOX i drugim preporukama uključujući FIPS 140-2.

Uštedite vreme uz integrisane SecureFX i SecureCRT®. Uspostavite veze uz deljene sesije i host ključeve servera. Zajedničke sesije i podešavanja smanjuju ponavljanje operacija.

Saznajte više o SecureFX karakteristikama.

 
 
Top!
Top!