Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow GFI arrow GFI FAXmaker- Mrežni faks server za Exchange/SMTP/Lotus!
 
 
GFI FAXmaker- Mrežni faks server za Exchange/SMTP/Lotus!

ImageGFI je vodeća kompanija za razvoj softvera iz oblasti mrežne zaštite, antispam i antivirus aplikacija i razmene poruka. Osnovana je 1992.g. sa predstavništvima u celom svetu (Malti, Londonu, Hong Kongu...) čime opslužuju oko 270.000 korisnika. GFI je kompanija sa preko 15.000 partnera širom sveta. GFI je u strateškom partnerstvu sa Microsoftom kao Gold Certified Partner i osvajač nagrade Microsoft Fusion.

Na listi korsinika su jedne od najvećih svetskih kompanija: Microsoft, NASA, Telstra, Volkswagen, Coca-Cola Beverages AG, European Central Bank, BMW, Siemens, Fujitsu, Avis, US Navy, Tiscali AG, The Body Shop, Triumph Adler, Beiersdorf AG, British Midlands, Peugeot, Toyota, Caterpillar, PerotSystems, Compaq, Time Warner Cable, Arthur Rutenberg Homes, Ericsson, the US IRS, Prudential Real Estate, American Hakko Products, Inc., BT Belgium, USAF, Giorgio Armani, Benetton i mnogi drugi.


GFI FAXmaker je faks server koji slanje i primanje faksa čini mnogo jednostavijim, lakšim i jeftinijim. Problemi kod manuelnog slanja faksova kao što su dugo trajanje procedure slanja faksa, čekanje da faks mašina bude slobodna, potrebno štampanje...  rešeni su jer GFI FAXmaker omogućava korisniku promanje i slanje direktno sa svog mail klijenta.

Benefiti su brojni: Manje utrošenog vremena za slanje, prikupljanje i distribuciju faksa, ušteda novca i svaki primljeni i poslati faks se snima i čuva u digitalnom formatu kao sva druga elektronska pošta. Na hiljade korisnika široma sveta i brojne nagrade, predstavljaju činjenice koje govore o kvalitetu ovog softvera i spravom nosi epitet vodećeg faks servera na tržištu.

Bez komplikovanog administriranja
GFI FAXmaker je lak za instalaciju, ne zahteva mnogo iskustva i znanja i lako se integriše sa postojećom e-mail klijentima omogućavajući  korisniku slanje i primanje faksova i SMS/tekst poruka koristeći svoj email klijent. Na zahtev preduzeća postoji mogućnost backup-ovanja svih faksova na isti način kao što se skladišti i druga elektronska pošta.

GFI FAXmaker podržava slanje i primanje faksa preko IP(FOIP)  i integraciju sa PABX-om i Brooktrout’s SR 140 tehnologiju slanja faksova preko interneta... >>

Detaljnije>>

Image

Screenshots>>


Zašto izabrati  GFI FAXmaker za  Exchange/SMTP/Lotus kao primarni faks server?

  • Više od 10 godina je vodeći faks server  na tržištu
  • Uzastupno tri godine nagrađivan od strane Windows IT Pro čitalaca kao najbolji faks server.
  • Odličan odnos cene i performanse i sigurna isplativost investicije.
  • Podržava Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, Lotus Domino i MDaemon
  • Lak za korišćenje i učenje
  • Podržava Lotus Notes i SMTP/POP3 servere
  • SMS/tekst gateway omogućava slanje SMS/tekst poruka sa Vašeg desktop-a 

                                                                                        Detaljnije>>

Nagrade:

Image     Image    Image    Image    Image


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!