Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Abbyy arrow ABBYY FotoReader - Naučite vašu kameru da čita!
 
 
ABBYY FotoReader - Naučite vašu kameru da čita!

ImageNAUČITE VAŠU KAMERU DA ČITA – Da li ste ikada pomislili da možete obraditi tekst sa fotografije i prebaciti ga u računar? ABBYY FotoReader pruža ovu mogućnost na veoma lak način.

Ova pametna aplikacija će „pročitati“ tekst sa vaše digitalne fotografije i transformisati ga u tekstualni fajl, koji možete menjati i sačuvati na vašem računaru. Umesto da unosite beleške, pravite papirne kopije ili lično prekucavate tekst, pustite vašu kameru i ABBYY FotoReader da obave posao.



Načini upotrebe FotoReader-a:

  • Priprema za istraživačke projekte – fotografišite stranice knjige, umesto da pravite kopije;
  • Čuvanje informacija sa važnih sastanaka – fotografišite slajdove i dokumente, umesto da hvatate beleške;
  • Beležite informacije na putovanjima – fotografišite tekst na putnim rasporedima, znakovima, bilbordima i slično;
  • Čuvanje vizitkarti – napravite pretražive PDF fajlove, umesto da čuvate gomilu vizitkarti;
  • Prikupljanje interesantnih podataka ma gde da ste – jednostavno fotografišite interesantan tekst kao što su znaci u muzejima, radno vreme prodavnica itd.

Karakteristike

  • Konverzija fotografija u Microsoft Word, PDF i druge vrste fajlova.

Snimite i konvertujte tekst sa fotografije, za dalju upotrebu, u samo nekoliko klikova. Pronašli ste neku zanimljivu informaciju u nekom članku, knjizi, prezentaciji ili na nekom znaku, koju biste želeli da sačuvate u nekom drugom obliku? Jednostavno napravite fotograiju, povežite vaš aparat sa računarom i pokrenite ABBYY FotoReader. Program će konvertovati tekst sa fotografije u oblik, koji ćete naknadno moći menjati i sačuvati kao Word, Excel i PDF fajl.

  • Kreiranje PDF fajlova iz fotografija.

Fotografišite članak iz nekog magazina ili vizitkarte i sačuvajte ih kao pretražive PDF fajlove koristeći FotoReader. Kasnije ćete lako pronaći željenu informaciju, upotrebom standardne funkcije za pretragu.

  • Pristup jednim klikom.

Program je vrlo jednostavan za upotrebu. Klikom na ikonicu sa prethodno definisanom funkcijom, kao što je „Convert to Microsoft Word“ ili „Convert to PDF“, dobićete odgovarajući dokument. Niz lako razumljivih alata je takođe dostupan ukoliko želite da poboljšate rezultate. Nije potrebna posebna obuka!

  • Direktno pokretanje iz Word-a, Excel-a, Outlook-a i Windows Explorer-a.

FotoReader možete koristiti bez napuštanja Word-a. Jednostavno kliknete na FotoReader dugme, koje se nalazi u toolbar-u i selektujete odgovarajuću fotografiju. Ako FotoReader koristite u Outlook-u, možete konvertovati fotografiju i rezultat odmah poslati e-mail-om u prilogu. Isto tako možete konvertovati fotografiju u tekst iz Windows Explorer-a tako što ćete kliknuti desnim dugmetom miša na nju.

  • Bolji rezultati sa Special ABBYY OCR za kamere.

FotoReader je zasnovan na dokazanoj tehnologiji, koja se koristi u ABBYY-jevim profesionalnim OCR proizvodima. Tehnologija upotrebljena u Special OCR za kamere, dizajnirana je za obradu fotografija teksta, u koju je uključena korekcija izobličenja slike, krivljenja teksta, kako bi se povećao kvalitet rezultata.

  • Dodatna aplikacija: ABBYY Screenshot Reader!

Napravite screenshot i izlučite tekst sa vašeg ekrana. Dostupno posle registracije!

  • Podrška za Windows Vista.

Proizvodi sa Vista logotipom pokazuju da je proizvod testiran i da ispravno radi pod Windows Vista.

 
 
Top!
Top!