Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera arrow ABBYY FineReader 10 - Poboljšajte poslovnu efikasnost sa inteligentnim OCR-om
 
 
ABBYY FineReader 10 - Poboljšajte poslovnu efikasnost sa inteligentnim OCR-om

ImageABBYY FineReader
Veoma inteligentan OCR (optical character recognition) softver za pravljenje elektronskih fajlova od skeniranih dokumenata, PDF fajlova i digitalnih fotografija, koji se mogu editovati i pretraživati.  ABBYY FineReader 10 vam omogućava da pristupite podacima u dokumentima i slikama i transformišete ih u pristupačne informacije kojima možete upravljati.

Misija ABBYY je da poboljša kvalitet života razvijajući tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji za efikasnije snimanje, prenos i tranformaciju informacije u pristupačniji i korisniji format. ABBYY softveri omogućavaju korisnicima širom sveta uštedu vremena i lakoću u radu sa dokumentima i tekstovima. ABBYY jezička tehnologija pomaže u eliminaciji komunikacionih barijera dozvoljavajući ljudima komunikaciju na različitim jezicima. 

ABBYY FineReader 10 nudi poboljšanu preciznost konvertovanja skoro svih vrsta dokumenata, uključujući i različite tipove kancelarijskih dokumenat, tabela, članaka iz magazina, knjiga, pa čak i faksova i digitalnih fotografija. Sa novom tehnologijom ADRT (Adaptive Document Recognition Technology), FineReader je sposoban da prepozna ne samo tekstove i osnovne forme slike, već i logičnu strukturu dokumenta.

Šta je novo u ABBYY FineReader 10 - Baziran na novoj platformi Adaptive Document Recognition Technology (ADRT™), ABBYY FineReader 10 je postao dovoljno inteligentan da automatski dostavi izmenjen dokument u određenoj formi. Takođe je poboljšan sa drugom-generacijom optičkog prepoznavanja oblika digitalnih fotografija (second-generation Digital Camera OCR), nudi nove izlazne formate, podržava Microsoft Windows 7 i Microsoft Office 2010. FineReader 10 je poboljšao nivo prepoznavanja za 35% i formu pamćenja za 32% u poređenju sa prethodnom generacijom softvera.

Nova verzija se dosta fokusirala na krajnjeg korisnika tj. na jednostavnost pri korišćenju softvera. Interfej je koncipiran tako da povećava efikasnost i produktivnost jednostavnim upravljanjem i korišćenjem, predviđanjem koji će sledeći logičan korak da napravi korisnik i redukovanjem broja zahteva za klik mišem za čak 40%.



Image Professional Edition - za individualne korisnike i profesionalce

Image Corporate Edition - za mala i srednja preduzeća ili njihove samostalne delove koji traže isplativ OCR softver funkcionalan u radnoj grupi

Image Site License Edition - za velika preduzeća i autoritete koji traže individualna i fleksibilna licenciranja

 

POREĐENJE VERZIJA >>


Image

Digital Camera OCR - Koristite digitalni aparat umesto skenera....>>


Nagrade u 2011. godini:

Image Image

Probajte besplatno ABBYY FineReader 10 Professional Edition - nagrađivan OCR softver i uverite se da odgovara vašim potrebama!

(link za download)

DOWNLOAD »

 15 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!