Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera arrow Internet Cafe Program - Kompletno rešenje za vaš Internet Cafe i PC igraonicu
 
 
Internet Cafe Program - Kompletno rešenje za vaš Internet Cafe i PC igraonicu
ImageAntamedia Internet Cafe je program, koji obezbeđuje punu kontrolu nad vašim internet kafeom. Uz pomoć Internet Cafe softvera sa lakoćom možete vršiti naplatu računa, kontrolu korisnika i zaposlenih, Cafe server zaključava klijent računare koji se ne koriste, generiše detaljne izveštaje i statistike, a naloge zaposlenih je moguće zaštiti šifrom. Proces naplate je brz i efikasan, a uz pomoć različitih izveštaja i statistika ćete poboljšati vaše poslovanje.
Karaktreristike: kompletan POS sistem, skinovi, podrška za smart kartice, uređivanje platnog sistema, sigurnosne opcije, automatizacija pri plaćanju kreditnim karticama.

Zašto odabrati OVAJ softver?

  • Koričćenjem ovog softvera možete povećati profit za minimum 20% ! To znači da ćete otplatiti investiciju već prvog meseca i već sledećeg početi da za toliko više zarađujete.
  • Korisnički interfejs je provereno najbolji. Potrebno je najmanje vremena da bi naučili kako koristiti program i uz to je intuitivan. Drugim rečima - lak, kako za Vas, tako i za korisnike.

  • Kada jednom registrujete, dobijaćete nove verzije, tehničku podrsku, pristup forumu i beta verzijama. O svim novitetima bićete obaveštavani biltenom.
  • Implementirano je mnogo korisničkih zahteva pa tako možete biti sigurni da postoji pogodno podešavanje softvera bilo da imate igraonicu ili internet centar, biblioteku, školu, ili hotel - softver je prilagođen za svaku primenu.
  • Pouzdan je. Kada jednom instalirate ovaj softver, Vaši računari će biti sigurni i zaštićeni. Sistemu se ne može nauditi i radnici neće moći da varaju.
  • Ukratko - dobićete kontrolu nad poslom koju ste priželjkivali.

K A R A K T E R I S T I K E

Zaštita

Onemogućite sistemske tastere kao što su Ctrl+Alt+Del, pristup hard disku, start dugmetu, desktop ikonama, Internet Explorer podešavanjima, Control Panel-u i bilo kom programu po izboru. Startujte Client kao windows shell i dodatno povećajte sigurnost sistema.
Kada se ne koristi Client je zaključan zaštitnom maskom
Sa servera možete zaključati ili otključati računar, restartovati, ugasiti ili pogledati šta se desava trenutno na desktopu odabranog računara.

Cena po satu

Odredite različitu cenu u zavisnosti od vrste programa (Internet, Office, Igre). Opciono možete podesiti minimalnu i početnu cenu.

Cena po bloku

Slično je cenovniku po satu. Možete odrediti cenu za određeni vremenski interval. Na primer svakih 15 minuta možete naplaćivati 10.00 dinara.

Cena po bloku sa različitim vremenskim intervalima

Oredite različite cene za različite vremenske intervale. Na primer prvih 10 minuta koštaju 10 dinara, sledećih 20 minuta koštaju 15 dinara i svakih sledećih 30 minuta koštaju 20 dinara.

Raspored cena po satima i danima

Možete odrediti cenovnik za celu nedelju unapred sa različitim cenama po satu ili danu. Ovaj način naplate Vam daje mogućnost da odredite drugu cenu za vikend ili manju cenu za određeni vremenski period u toku dana.

Vremenski kodovi

Pre-paid kuponi se mogu koristiti kada korisnik želi i dok ima preostalo vreme. Vreme se može dodati i u toku korišćenja, a opciono se podešava datum isticanja koda. Kada se kod ukuca, računar postaje dostupan za rad.

Članovi

Pre-paid ili post-paid mod. Stalni korisnici se prijavljuju na sistem svojim korisničkim imenom i šifrom. Postoji dosta opcija uključujući cenu po satu, pristupne dozvole - šta sme koristiti, neograničeno korišćenje itd.

Kreditne kartice

Ukoliko potpuno želite da automatizujete Internet Caffe program preporučujemo vam da koristite PayPal. Korisnici će biti u mogućnosti sami da kreiraju svoj nalog sa klijent računara i plate kreditnom karticom. Proces plaćanja kreditnom karticom se obavlja za nekoliko sekundi tako da će vaši korisnici odmah biti u mogućnosti da koriste svoj nalog.

Neograničeno vreme

Opciono možete dodeliti određenim vremenskim kodovima ili članovima neograničeno vreme pristupa.

Zarada

Trenutni pregled kase uz informaciju o dnevnoj, mesecnoj, godišnjoj ili zaradi za odredeni vremenski period. Eksport podataka u html, csv ili text report.

E-mail Reporti

Statistički HTML izveštaj može biti poslat automatski na Vaš E-Mail u određeno doba dana.

Web Server

Internet Caffe Server ima ugrađeni WEB SERVER. Koristi se za proveru trenutnog stanja u vašem kafeu i dobijanje izveštaja na bilo kom računaru u svetu koji je povezan na internet.

Internet, Office, Igre

Tri kategorije mogu da se koriste za smeštanje neograničenog broja programa. Određivanjem koji programi se mogu startovati, zaštitićete računare od potencijalno destruktivnog softvera koji korisnici mogu startovati.

Kafe stolovi

Možete prodavati piće, sendviče ili hardver i naplaćivati za ostale usluge (ili ih dodati na korisnikov račun koji će biti naplaćen na kraju). Opcija je pogodna za kafiće, restorane, ili igraonice koje služe goste. Pet stolova je uključeno u cenu. Dodatni stolovi se mogu poručiti.

Point of Sale

Mogućnost prodaje pića, hrane i naplate bilo koje usluge. U 10 različitih kategorija možete uneti do 180 različitih proizvoda.

Inventar

Program vodi evidenciju o stanju artikala na lageru.Svi artikli su upisani u statistiku. Program će Vas upozoriti ukoliko na lageru ostane broj artikala ispod dozvoljenog.

Popusti

Stalnim korisnicima možete dati popust.

Porez

Možete odrediti do 3 različite vrednosti poreza što Vam daje mogućnost da dodelite različiti porez na utročeno vreme na klijent računaru, artiklima, štampanju ...

Štampanje računa

Mogućnost promene izgleda računa. Ubacite Vaš logo, promenite header i footer tekst...

Sistem naručivanja

Vaši korisnici može naručiti bilo koji artikal sa klijent računara.

Potpuna kontrola

Svi računari se kontrolišu sa jednog računara na kome je instaliran Internet Caffe Server program. Ovo omogućava kontrolu vremena, naplata i zarade sa jednog mesta.

Automatski update

Automatski nadogradite klijent računare novom verzijom programa jednim klikom

Log akcija

Logovanje akcija kao što su: sve naplate usluga, vreme kada je radnik uključio i isključio racunar (provera kašnjenja), pokušaje logovanja itd.

Restart računara

Slucajni ili namerni reset klijenta se automatski obraduje (zaustavlja vreme koda na serveru, odnosno, korišcenje interneta se dodaje na račun).

Najave i promocije

Pružite korisnicima ograničeni besplatni surf na Vašem sajtu: prikažite web stranicu na klijentu umesto GIF banera. Iskoristite ovo za promociju usluga ili redovne najave.

Kontrola štampanja

Program nadgleda sve štampače u mreži i automatski dodaje na račun ukoliko je korisnik štampao sa klijent računara.

Pomoć

Na panelu klijenta je i dugme za prikazivanje uputstva koje korisnik može procitati kako bi se upoznao o pravilima korišcenja računara kao i o cenama usluga kafea.

Poruke

Korisnik može poslati poruku radniku, zatraži pomoc ili naruči piće i to bez napuštanja računara.

Kontrola jačine zvuka

Operater sa server računara može odrediti jačinu zvuka svakog klijent računara.

Chat

Customers can chat with operator or with any computer in cafe.

Promena računara
Korisnici mogu menjati računare u kafeu, a svako novo korišcenje ili usluga se dodaje na račun.

Slike članova

Ubacite slike Vaših članova sa Web kamere, skenera ili drugog uređaja.

Smart kartice

Smart kartice su pristupne kartice za višekratnu upotrebu koje nude potpunu bezbednost u radu sa Internet Caffe programom. Korisnici samo treba da ubace svoju smart karticu u čitač i automatski će biti ulogovani. Korisnici ne moraju da pamte svoje korisničko ime i šifru ili vremenski kod. Za vreme trajanja rada na računaru umanjuje se preostalo vreme na računu korisnika. Uklanjanjem kartice iz čitača se automatski prekida rad na klijentu.

 

 



 

 
 
Top!
Top!