Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow WatchGuard arrow WatchGuard® SSL
 
 
WatchGuard® SSL

Image

Novi WatchGuard® SSL 100 uređaj koji rešava sve probleme virtuelnih privatnih mreža i omogućava univerzalni pristup aplikacijama i mrežnim resursima bez konektora, modula, upravljanja korisnicima ili dodatnih uređaja koje treba kupiti. Podržava veliki broj aplikacija i resursa i nudi podršku za brojne platforme, tako da krajnji korisnici mogu biti produktivni sa bilo kog mesta, bilo kada bez ugrožavanja mreže.

 

 

Image Pogledajte dijagram na kome je prikazano kako WatchGuard SSL omogućava pristup u tipičnom mrežnom okruženju.

  

WatchGuard® SSL 100 je isplativ uređaj za udaljeni pristup koji se lako koristi i omogućava pouzdanu vezu za poslovne podatke i resurse i obezbeđuje funkcionalnost sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku.

Lepota ovog proizvoda je u njegovoj fleksibilnosti. On omogućava firmi da ostvari sigurnu udaljenu vezu na jednostavan ili sofisticiran način u zavisnosti od potreba posla, a po veoma pristupačnoj ceni.

Za male firme koje zahtevaju veoma jednostavan način primene, udaljeni pristup standardnim mrežnim resursima se može ostvariti gotovo bez ikakvog podešavanja. Pri tome je udaljeni pristup za krajnje korisnike veoma lak.

Firme koje imaju veće potrebe mogu odabrati mešavinu tunelskih i portalskih resursa, obezbediti tehničku podršku za udaljene korisničke računare i kontrolu pristupa baziranu na primeni kriterijuma korisnik/uređaj.

Detaljnije (engleski)>>

 
 
Top!
Top!