Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera arrow ABBYY PDF Transformer 3.0 - Kreiranje i konverzija PDF dokumenata!
 
 
ABBYY PDF Transformer 3.0 - Kreiranje i konverzija PDF dokumenata!

ImagePDF je danas standard za razmenu informacija. 10% svih dokumenata na internetu su danas dostupni u PDF formatu i gotovo svaka organizacija koristi PDF datoteke za deljenje i čuvanje dokumenata zbog lakšeg upravljanja PDF dokumentima čime se znatno povećava produktivnost zaposlenih.

Pregled i štampanje PDF dokumenata nije uvek dovoljno. Ponekad je potrebno određene informacije iz PDF dokumenta ponovo iskoristiti ali u drugom formatu ili konvertovati OFFICE dokument u PDF radi slanja mail-om ili zbog postavljanja na web stranicu.
ABBYY PDF Transformer 3.0 softver je  veoma jednostavan za korišćenje koji kombinuje funkcije konvertovanja i kreiranja PDF dokumentata. Omogućava konverziju svih PDF fajlova u izmenljive MS Office formate, npr. Word i Excel. Kreiranje pretraživih PDF fajlova za razmenu ili skladištenje.

Šta je novo u verziji 3.0

Bazirano na nagrađenoj ABBYY OCR tehnologiji, ovo sofisticirano rešenje za PDF konverziju pretvara PDF fajlove u potpuno formatirane i izmenljive dokumente na 184 jezika. Jednim klikom lako konvertujte ili kreirajte PDF-ove u ili iz MS Office aplikacija ili koristite Windows Explorer da uradite to isto u oba smera, na lak i jednostavan način. 

PDF Transformer 3.0 nudi duplo više funkcija od prethodne verzije. Obezbeđuje još veću kontrolu procesa konverzije, a njegov intuitivni interfejs omogućava vam da lekše nego do sada dođete do željenog rezultata. Produktivnost raste sa PDF Transformer-om 3.0.

detaljnije(engleski) >>

"Dva u jednom" PDF konverzija

ABBYY PDF Transformer 3.0 je alat veoma lak za korišćenje koji kombinuje funkcije PDF konverzije i kreiranje - jedan proizvod za poboljšanje efikasnosti i produktivnosti. Takođe, PDF Transformer 3.0 omogućava pretvaranje skeniranih PDF slika u pretraživane PDF dokumente.

Čuvanje kompletnog izgleda dokumenta

Kada se konvertuje PDF dokument, ABBYY PDF Transformer ne registruje samo tekst nego zadržava i sve elemente u dokumentu: Naslove, tabele, kolone, slike, grafikone...
PDF Trasformer omogućava registrovanje i ponovno kreiranje hyperlink-ova i veza u samom dokumentu bez obzira da li se konvertuje PDF dokument u izmenljiv format ili se kreira PDF iz Office dokumenta. Na primer, ako vaš dokument sadrži vezu ka nekoj web stranici, taj link će biti rekonstruisan u izlaznom dokumentu.

 

Integracija sa  Microsoft Office aplikacijama

ABBYY PDF Transformer 3.0 nudi mogućnost integracije sa Microsoft Office aplikacijama.
Sa built-on PDF Transformer toolbar-om, možete pristupiti programu i konvertovati.
PDF direktno iz Microsoft Word-a, Excel-a ili Outlook-a jednostavnim klikom na dugme.

Image

Proizvod takođe omogućava kreiranja PDF dokumenta direktno iz Word-a, Excel-a, PowerPoint-a ili Visio-a koristeći ugrađeni toolbar.
Postoji opcija i snimanja i direktnog slanja preko e-mail-a bez prethodnog snimanja u PDF format.

Image

Integracija sa Windows Explorerom

Integrisanjem sa Windows Explorer, ABBYY PDF Transformer omogućava konvertovanje PDF dokumenta u izmenljive dokumente ili kreiranje PDF iz office dokumetna jednim klikom miša -jednostavnim desnim klikom miša na dokument  i selektovanjem određene opcije u ABBYY PDF Transformer 3.0 menjiu.

Image

detaljnije(engleski) >>


DOWNLOAD »

15- to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!