Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Adobe arrow Adobe Acrobat 9 Pro - kreiranje i kontrola PDF dokumenata!
 
 
Adobe Acrobat 9 Pro - kreiranje i kontrola PDF dokumenata!

ImageRazvijajući viziju kojom se poboljšava korišćenje računara, Adobe je objavio Adobe Acrobat® softver i Adobe Portable Document Format (PDF), kombinujući ekspertizu u desktop softveru i svoje korene u PostScript štampanju. Acrobat i PDF su revolucionizovali saradnju i deljenje informacija omogućavajući da ljudi širom sveta koriste digitalne dokumente na isti način i sa istim izgledom, bez obzira koji platformu ili aplikaciju koristili - isto kao što je to PostScript svojevremeno omogućio na papiru. Acrobat je brzo doživeo veliki uspeh a danas je PDF de facto standard za vladine institucije i preduzeća bilo gde gde ima potrebe za deljenjem dokumenata putem weba, mreže, e-maila...

Adobe® Acrobat 9 Pro softver omogućava  poslovnom svetu da lako kreiraju, manipulišu i kontrolišu Adobe PDF dokumente čime se postiže laka i sigurnija distribucija i kolaboracija.

Kreirajte Adobe PDF dokument, lako i jednostavno, samo pritiskom jednog dugmeta, iz Microsoft Office-a, Outlook-a, Internet Explorer-a ili bilo koje aplikacije za štampanje. Lako konvertuje sva dokumenta, tabele, e-mail-ove i website-ove u još sigurnije Adobe PDF dokumente koje zadržavaju formu i celovitost originalnog dokumenta. 

detaljnije(engleski)

 

Počnite sa Adobe Acrobat 9 Pro»

Image

Screenshots Adobe Acrobat 9 Pro

Mogućnosti (engleski)  »


  Nove funkcije i poboljšanja:  

  • Ujedinjuje širok opseg sadržaja u PDF portfolio.
  • Uključuje FLV sadržaj u PDF fajlove.
  • Kreiranje i uređivanje oblika sa novim Form Wizard-om.
  • Iskoristite dokazane web capture i OCR.
  • Pokrenite Acrobat brže.

Sigurnost i pouzdanost (engleski) »

Adobe Acrobat 9 Pro ograničava pristup Adobe PDF dokumentima koristeći 128-bit enkripciju čime se dozvoljava samo određenim osobama manipulacija dokumentima (štampanje, kopiranje, snimanje i promena sadržaja dokumenata). Acrobat koristi digitalne oznake (potpise) koje dokazuju autentičnost dokumenta i sprečavaju neovlašćenu promenu sadržaja dokumenta. Adobe Acrobat 9 daje mogućnost kreiranja kombinacija lozinke i dozvola (security policies), koje  se mogu lako integrisati u novi PDF dokument. 


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!