Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna
 
 
ABBYY FineReader 11 Professional Edition - Ključne karakteristike!
ImageABBYY FineReader 11 pomaže da povećate svoju produktivnost pravljenjem fajlova koje lako možete editovati i pretraživati iz štampanih dokumenata, PDF fajlova ili slika digitalnog foto-aparata. Do 45% veća brzina i poboljšana preciznost osnažuju njegove neprevaziđene sposobnosti prepoznavanja i konverzije – i gotovo potpuno eliminišu prekucavanje i reformatiranje dajući brze rezultate na 189 jezika, u bilo kojoj kombinaciji jezika. Proces je jednostavan i softver vas vodi kroz OCR korake i podržava automatizaciju jednim klikom – tako da možete više uraditi u manje koraka.
Detaljnije...
 
Red Hat seminar u Beogradu, 20. februar, 2013.

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Adobe Creative Suite 5 - Počnite ovde. Idite bilo gde.

ImageAdobe Creative Suite 5 softver obezbeđuje prednost koja vam je potrebna za kreiranje obogaćenog sadržaja za bilo koji medijum (za štampu, web, interaktivne aplikacije, video, audio ili mobilne uredaje). Moćne kreativne alatke, poboljšane performanse i mogućnost integracije sa novim Adobe CS Live uslugama na mreži koje štede vreme omogućavaju vam da se fokusirate na kreiranje svog najboljeg rada. CS Live usluge su besplatne tokom ograničenog perioda. Poređenje izdanja programskih paketa.

Detaljnije...
 
Red Hat Enterprise Linux - Jednostavan i fleksibilan IT!

ImageRomsym Data Vam može ponuditi proizvode i usluge kompanije Red Hat, koja je najpoznatija po vodećoj Linux distribuciji u svetu Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Ova platforma je posebno namenjena primeni u serverskom domenu. Široka ponuda proizvoda pokriva razne primene u velikim organizacijama – od desktop računara do višeprocesorskih, virtualizacijskih servera.

 

Detaljnije...
 
Crystal Reports 2008 - Svetski standard poslovnog izveštavanja!

ImageBusiness Objects je globalna business intelligence (BI) softverska kompanija, sa više od 42.000 korisnika - uključujući preko 80 procenta od Fortune 500 kompanija - i mrežu od više od 3,000 partnera i reselera. Vodeća pozicija Business Objects je poznata i priznata od strane eksperata širom sveta...

Detaljnije...
 
GFI FAXmaker- Mrežni faks server za Exchange/SMTP/Lotus!

ImageGFI je vodeća kompanija za razvoj softvera iz oblasti mrežne zaštite, antispam i antivirus aplikacija i razmene poruka. Osnovana je 1992.g. sa predstavništvima u celom svetu (Malti, Londonu, Hong Kongu...) čime opslužuju oko 270.000 korisnika. GFI je kompanija sa preko 15.000 partnera širom sveta. GFI je u strateškom partnerstvu sa Microsoftom kao Gold Certified Partner i osvajač nagrade Microsoft Fusion.

Detaljnije...
 
 
Top!
Top!