Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Arkeia arrow Arkeia Network Backup Product Suite
 
 
Arkeia Network Backup Product Suite

Arkeia softverski paket backup-and-restore rešenja, Arkeia Network Backup Product Suite, isporučuje se kao softverska aplikacija, fizički ili virtuelni uređaj. Arkeia Softver je prva kompanija za zaštitu podataka koja podržava sva tri režima primene backup servera, uključujući i heterogene primene.

 

Arkeia Network Backup Suite v8
Administratori upravljaju Arkeia, bilo da je instalirana na LAN ili WAN mreži, preko web-baziranog korisničkog interfejsa. Komandne linije interfejsa obezbeđuju ekvivalentan pristup, koji je pogodan kada je potrebno koristiti skripte ili vršiti prilagođavanja.
Arkeia štiti preko 150 različitih platformi, uključujući praktično sve Linux i Windows platforme, kao i AIX, BSD, HP-UX, Irix, Macintosh Netware i Solaris. Da bi vam se omogućilo centralno upravljanje backup-ovim svih vaših podataka, Arkeia obezbeđuje hot backup agente za desetak baza podataka, aplikacija i virtual machine okruženja, skoro svaki tapr drive i tape library na tržištu. Arkeia čak podržava i cloud storage opcije.

Pogledajte Solutons pages za opis uobičajenih scenarija primene. Male organizacije mogu primeniti jedan Backup Server sa desetak Backup Agents. Velike organizacija mogu da uposle jedan centralni upravljački server, desetak Backup servera, Backup Replication servere i mnogo hiljada Backup Agents.
 
Arkeia podržava sve popularne sisteme za upravljanje bazom podataka i aplikacije sa hot-backup database agents i application agenats. Organizacije koje treba da zaštite celo virtuelno okruženje mogu primeniti Arkeia virtual machine agent.

Kao alternativa za traku, Arkeia Network Backup podržava virtual tape libraries (VTL) i omogućava replikaciju backup-a preko LAN-a i WAN-a. Umesto da prenose fizičke trake, Backup Replication Servers premeštaju podatke iz jednog Backup Servera na drugi, kontrolišući korišćenje mreže da bi se sprečilo zagušenje mreže.

Naravno, sve ove funkcije se mogu testirati nakon preuzimanja Arkeia softvera.
 
 
DOWNLOAD »

Za popuste za dalju prodaju i načine licenciranja, javite nam se! 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 
Top!
Top!