Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow SWiSH
 
 
SWiSH
swish.gif SWiSHzone.com je lider u proizvodnji alternativnih alata za Flash animaciju. SWiSH filozofija je da se kreiranje pomoću Flash-a učini dostupnim svakom, softverom koji je i jednostavan i lak za upotrebu.

Osnovan 1999.g., SWiSHzone dizajnira niz alata od jednostavnih za animaciju teksta do kompleksnih proizvoda za lako kreiranje video i foto albuma baziranih na Flash-u, PowerPoint prezentacija i dr. Vodeći proizvod je SWiSH Max koji predstavlja profesionalni alat za Flash sa snagom i fleksibilnošću čak i za najzahtevnije korisnike.

SWiSHzone je prodao više od 1/2 miliona softverskih licenci u preko 200 zemalja sveta. SWiSHzone.com web stranice imaju mesečno 350,000 različitih poseta, a samo SWiSH2 Max je bio preuzet više od 6,5 miliona puta.

Sa centralom u Sidneju, Australija, SWiSHzone predstavljaju partneri i peredstavništva u USA, Nemačkoj, Japanu, Francuskoj, Italiji i Kini.

Naslov elementa
Swish MAX3 - Kreirajte Flash animaciju brzo i lako!
 
Top!
Top!