Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Alt-N Technologies
 
 
Alt-N Technologies
altn.gif Daleke 1996.g., talentovan i preduzimljiv programer prepoznao je potrebu malih i srednjih preduzeća za moćnom i prilagodljivom platformom za e-mail bez složenosti i potrebe za podrškom kakvu su imala postojeća rešenja koja su se nudila na tržištu u to vreme. Sa željom da izađe u susret potrebama korisnika i uz duboko poznavanje i razumevanje tehnologije razmene poruka, nastalo je preduzeće Alt-N Technologies. U roku od godinu dana, Windows MDaemon email server je postao novo alternativno rešenje i našao je tržište među preduzećima. Tokom vremena, razvijeni su dodatni proizvodi koji zadovoljavaju potrebe korisnika za poboljšanom sigurnošću, integracijom sa Microsoft Outlook-om i mrežno korišćenje fax-a sa radnih stanica - desktopa.

Danas, vodeći proizvod kompanije, Windows zasnovan MDaemon email server, se koristi u poslovanju u preko 90 zemalja i na 20 jezika, pokrivajući milione elektronskih poštanskih sandučića širom sveta. 

Preko 10 godina, Alt-N Technologies isporučuje neka od najnaprednijih rešenja za rad sa porukama.

 

Naslov elementa
MDaemon Messaging Server - Jednostavan, dostupan, kompatibilan!
MDaemon 10 Email server
MDaemon Email Server Pro- zaštitite Vašu elektronsku poštu
 
Top!
Top!