Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow O nama
 
 
O nama

ImageKada je 1992.g. osnovana firma Romsym Data u Rumuniji, nismo mislili da ćemo vrlo brzo postati "pioniri" u istraživanju novih teritorija poslovanja - prodaje softvera. Danas, sa 17 godina iskustva i kontinualnim aktivnostima na polju razvijanja IT tržišta u Rumuniji naš entuzijazam i predanost nisu ništa manji nego na početku. Ove godine, sa proslavom 17 godina postojanja, počinjemo naše širenje i na tržišta u regionu, a među prvima u Srbiji.

Priznajemo da nam se dopada osećanje putovanja na vrhu tehnoloških talasa, a ovo osećanje delimo sa našim klijentima i partnerima, ili bolje rečeno -  sa našim prijateljima.

Kako bi zaštitili naše i interese naših klijenata, uzimamo aktivno učešće u događajima i dešavanjima gde pokušavamo da promenimo opšte mišljenje javnosti i mnogih preduzeća kada je u pitanju sudbina zakona o pravima na intelektualnu svojinu (copyright) na polju IT-a. Kao rezultat napora u promociji upotrebe legalnog softvera, Romsym Data je bio jedan od osnivača BSA Rumunija (Business Software Alliance Romania). Vremenom je naše iskustvo raslo, a polje rada se širilo sa prodaje na pružanje kompletnih rešenja koja obuhvataju i usluge i obuku korisnika. Danas, Romsym Data ima specijalizovano osposobljene tehničare i inženjere prodaje, prema sertifikovanim programima proizvođača koje zastupamo i koji u svakom trenutku mogu da pomognu korisniku da maksimalno iskoristi investiciju u legalni softver.

Naša ponuda danas uključuje širok opseg programa i aplikacija za različite oblasti: uslužni programi za održavanje pc računara i mreža, softver za komunikaciju, Internet alate, alate za programiranje, aplikacije za upravljanje poslovanjem, antivirusni softver, obuku, konsultantske usluge, softver za naučne primene i obrade podataka, multimediju i još mnogo drugih oblasti. Sve sa ciljem da Vam ponudimo najbolje rešenje za Vaše probleme i poslovanje - od sada i na tržištu Srbije i Crne Gore!

 

 
 
Top!
Top!