Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Data Domain
 
 
Data Domain
dd_logo_whiteblack.gif Data Domain, EMC kompanija

Data Domain omogučava još efikasnije i pristupačnije skladištenje podataka.

Od svog osnivanja, Data Domain je pomogao kupcima da smanje ili eliminišu upotrebu traka sa veoma efikasnom zaštitom podataka na diskovima ili mreži. Danas Data Domain korisnici proširuju upotrebu svojih sistema da bi obuhvatili širok spektar velikih opterećenja i primera primene nevezano za zaštitu podataka. U suštini, Data Domain duplicirano skladištenje predstavlja novu generaciju alata za praćenje verzija podataka i efikasnost replikacije. Data Domain je usmeren na postizanje efikasnosti u skladištenju i mreži u oblasti skladištenja podataka preduzeća korišćenjem jedinstvene, integrisane platforme da bi se poboljšala ekonomičnost skladištenja podataka i pojednostavilo upravljanje podacima za krajnje korisnike.

Kako? Dupliciranje podataka.

Koristeći sopstvenu tehnologiju za brzo dupliciranje, Data Domain sistemi identifikuju redundantne fajlove i podatake, u procesu skladištenja, stvarajući kopiju koja je 10x-30x manja u proseku od originala. U početku idealno rešenje za backup i oporavak aplikacija, korisnici sada šire upotrebljavaju Data Domain duplicirano skladištenje kao magacinski sloj, uključujući skladištenje fajlova, backup podataka, Disaster Recovey (DR) i dugoročno pamćenje podataka preduzeća za pretraživanje, pravnu podršku i poštovanje zakonske regulative.

Kao podaci preduzeća nastavljaju da se šire eksponencijalno, korisnici se suočavaju sa skupim izazovom čuvanja i upravljanja svim tim informacijama. Kao vodeći provajder sistema za duplicirano skladištenje, Data Domain i dalje pomaže preduzećima da ostvare dramatično smanjenje troškova i poboljšanje efikasnosti, smanjuje zavisnost od tehnologije traka i ispunjava stroge DR standarde.

Data Domain sistemi su kompatibilni sa vodećim aplikacijama za backup arhiviranje i poslovanje, tako da je integracija u postojeću infrastrukturu brza i neprimetna.

Hiljade poslovnih korisnika širom sveta su kupili Data Domain sisteme. Data Domain je sa sedištem u Santa Klari, Kalifornija.

Data Domain sistemi za duplicirano skladištenje dramatično smanjuju prostor na disku potreban da se sačuvaju i zaštite podaci preduzeća.


Naslov elementa
Data Domain OpenStorage (OST) softver
Data Domain Replicator softver
 
Top!
Top!