Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow No Magic
 
 
No Magic
virsus1.gif No Magic, Inc. je firma koja prodaje alat za modelovanje MagicDraw, softver koji je dobitnik brojnih nagrada. No Magic je prisutan svuda u svetu; deo firme koji se bavi razvojem softvera je smešten u EU (u Kaunasu, Litvanija) i Tajlandu (Bankok). Firma i sedište za prodaju se nalaze u Planu, u Teksasu.

Grupa proizvoda koja sačinjava MagicDraw proizvod obuhvata širok opseg ponuda koje se prostiru od alata za crtanje baziranog na UML modelu (Personal Edition) do timskog softvera za projektovanje koji podržava kôd inženjering, transformacije modela i vizuelno razlikovanje (Enterprise Edition i Teamwork Server). MagicDraw je pouzdan brend u kompanijama za energetiku, automobilsku industriju, finansije, logistiku i telekomunikaciju koje spadaju u Global 500, u NASA, kao i kod drugih čiji se razvoj softvera  oslanja na robusnu No Magic ponudu. 

No Magic je član OMG (Object Management Group, organizacije za standardzaciju razvoja UML-a, CORBA, MDD i drugih standarda), CodeGear i Sun Technical Partner.

Naslov elementa
MagicDraw - Najbrži način za pravljenje arhitekture
 
Top!
Top!