Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Pointdev
 
 
Pointdev
pointdev.jpg Pointdev je kompanija koja se bavi izradom administratiivnih softvera za Windows NT, XP, 2000 i 2003. Osnovana je 2000.g. i od samog početka sve proizvode je plasirala na pet stranih jezika: Nemačkom, Engleskom, Italijanskom, Španskom i Francuskom što je u samom startu povećalo efikasnost proizvoda.

IDEAL Administration je dobitnik nagrade "Proizvod godine" od strane francukog magazina PC-Exper, gde je kao žiri učestvovalo preko 300.000 čitalaca koji su slali komentare o mišljenja o softverskim rešenjima raznih proizvođača. Partnerstvo sa Microsoft-om, koje je usledilo je dokaz kvaliteta njihovih proizvoda. Strategija razvoja Pointdev-a je da pronađe i integriše nove funkcije u ovaj softver. Disney kompanija u Sjedinjenim Američkim državama korisi IDEAL Administration kao i vojni sistem u Francuskoj. Glavno tržište Pointdev je Francuska  pa slede SAD i Nemačka.

 

 

Naslov elementa
Ideal Administration - Brz i efikasan administrator mreža!
 
Top!
Top!