Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Abbyy

ImageABBYY FineReader 11 je idealna profesionalna aplikacija za povećanje produktivnosti u malim i srednjim preduzećima ili njihovim delovima kao i u državnim i obrazovnim institucijama. Bilo da se radi o izdvajanjem podataka iz štampanih dokumenata ili upisivanjem dokumenata u arhive koje se mogu pretraživati, ABBYY FineReader omogućava lakši i efikasniji rad sa dokumentima i bolje performanse u obavljanju vaših poslovnih procesa. 

Povećajte produktivnost vašeg radnog okruženja uz 40% bržu i precizniju konverziju skeniranih slika, digitalnih slika i PDF fajlova u formate koji se mogu pretraživati. Novi FineReader 11 ubrzava digitalizaciju dokumenata u vašoj kompaniji uz poboljšanu automatizaciju i raspoređivanje poslova koji se izvršavaju u pozadini. Radite efikasno sa višejezičkim dokumentima uz novu podršku za prepoznavanje arapskog i vijetnamskog jezika. Zaštitite osetljive informacije sa novim Redaction alatom. Brzo prebacite podatke sa vizit kartica u elektronske kontakte uz novi Business Card Reader.

Brže i bolje performanse prepoznavanja

 • Povećajte svoju produktivnost uz 20% bržu obradu dokumenata.
 • Iskoristite prednost novog crno-belog moda koji zanemaruje boje originalne slike, dajući do 30% brže rezultate uz korišćenje do 70% manje prostora na disku.
 • Ubrzajte konverziju dokumenata uz poboljšani Fast mod sa ubrzanjem obrade do 70% u odnosu na detaljni mod.
 • Efikasno konvertujte višejezička dokumenta uz 40% bržu i bolju obradu tekstova na azijskim jezicima.

Poboljšan ADRT uz naprednu rekonstrukciju formata u novim fajl formatima

 • Do 25% poboljšanja u analizi dokumenata koji sadrže tabele i grafikone kao što su finansijski izveštaji.
 • Detektuje i zadržava vertikalne hedere kao u originalima.
 • Precizno prepoznaje tekst na marginama.
 • Rekonstrukcija strukture dokumenata i naprednog formatiranja u OpenOffice.org Writer-u i PDF fajlovima pored Microsoft Office-a.

Kreirajte elektronske knjige za e-book čitače ili pametne telefone

Pretvorite vaše štampane knjige ili PDF članke u EPUB i FB2 formate, optimalne za čitanje na e-book uređajima i pametnim telefonima. Pošaljite elektronske knjige direktno na vaš Amazon Kindle raćun ili u vašu elektronsku biblioteku radi arhiviranja.

Skenirajte i konvertujte dokumenta u OpenOffice.org Writer

Pretvorite slike i PDF fajlove direktno u OpenOffice.org Writer format (ODT), uz precizno predstavljanje njihovog izvornog izgleda i formatiranja, bez potrebe za dodatnim akcijama.

Uklanjanje senzitivnih informacija

Uklonite senzitivne informacije iz dokumenata da bi zaštitili privatnost vaših kupaca. Samo odaberite tekst ili područje u dokumentu koje želite da uklonite i oni će biti potpuno zacrnjeni na svim lejerima dokumenta.

Budite produktivniji pomoću poboljšanog interfejsa

Povećajte vašu radnu efikasnost pomoću širokog opsega korisnih poboljšanja interfejsa. Lako podesite stil teksta pomoću proverenog style Editor-a, ispravite prepoznati tekst pomoću poboljšanog alata za verifikaciju.

Novi alat za razdvajanje dokumenta 

Skenirajte odjednom grupu dokumenata različite vrste i uredite stranice kao posebna dokumenta uz novi alat za razdvajanje dokumenata (Split document tool). FineReader primenjuje svoje inteligentne tehnologije na svaki odvojeni dokument radi najveće preciznosti i održavanja izgleda.

Prilagodljivi Quick Tasks

Kreirajte vaše rutinske zadatke konverzije i dodajte ih na startni ekran FineReader-a radi lakog pristupa i pogodnije obrade zadataka koji se ponavljaju. 

Poboljšana grupna obrada u Hot Folder-u 

Fino podesite zadatke konverzije i redoslede izvršavanja uz novi Hot Folder wizard. Hot Folder može automatski da sačuva ova podešavanja u FineReader dokumentu uz mogućnost dalje ručne verifikacije radi efikasnije distribuirane obrade i boljih rezultata.

Sačuvajte tekstove sa slika uz bolju preciznost

Pretvorite fotografije dokumenata uz poboljšanu preciznost prepoznavanja i očuvanja izgleda bez obzira da li su snimljene mobilnim telefonom ili standardnim foto-aparatom.

Kvalitetno editovanje slika

Poboljšajte kvalitet slika uz nove alate za obradu slika, uključujući podešavanja osvetljenja i kontrasta, kao i podešavanje boja radi optimalnog rezultata OCR-a. Primenite odjednom promene na svim ili samo odabranim stranicama. 

Poboljšana PDF konverzija radi pouzdanog arhiviranja

Iskoristite jedan od tri predefinisana PDF moda za snimanje od kojih svaki daje optimalne rezultate u zavisnosti od zadatka – maksimalni kvalitet, minimalna veličina ili balansirani mod.

Digitalizacija dokumenata na arapskom, vijetnamskom i turkmenskom (latinica)

Konvertujte višejezičke dokumente u bilo kom od 189 jezika i njihovim kombinacijama, uključujući prepoznavanje novih jezika, arapskog, vijetnamskog i turkmenskog (latinica).

Novi čitač vizit karti pretvara ih u elektronske kontakte

Iskoristite najlakši način da pretvorite vaše vizit karte u Microsoft Outlook kontakte i format elektronske vizit karte.

Poboljšani Screenshot Reader (samo za registrovane korisnike FineReader 11) 

Trenutno snima slike i tekstove sa ekrana, uz tačno očuvanje veličine ekrana.

 

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Ključne karakteristike

1. Digitalizovanje dokumenata sa vrhunskom preciznošću

Skenirajte dokumenta u PDF fajlove tako da se mogu editovati i pretraživati pomoću samostalnih ili mrežnih skenera uz 99,8% preciznost prepoznavanja. 

2. Oslobodite se prekucavanja i formatiranja

Zahvaljujući inovativnoj ABBYY-evoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), FineReader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno obnavljajući strukturu i formatiranje višestraničnih dokumenata, uključujući true text flow, tabele, stubce, table sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, numeraciju strana, naslove tabela/dijagrame, veličinu i stil fonta.

3. Veća produktivnost uz bržu obradu i brz pristup automatizovanim poslovima

Efikasna obrada i posebni modovi daju do 45% brže rezultate. Interfejs se lako koristi i eliminiše potrebu za učenjem složenih rutina. Automated Quick Tasks se mogu prilagoditi vašim poslovnim procesima i deliti u okviru radne grupe pomažući uniformnoj konverziji dokumenata u vašoj organizaciji.

4. Napredna PDF konverzija i kompresija

Lako konvertujte skenirana dokumanta i PDF fajlove u PDF fajlove koji se mogu pretraživati i PDF/A dokumenta radi pouzdanog arhiviranja. FineReader 11 podržava sigurnosna podešavanja i uređivanje PDF fajlova radi zaštite osetljivih informacija i obezbeđivanja deljenja dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

5. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY FineReader 11 konvertuje višejezička dokumenta uz automatsku detekciju 189 jezika u bilo kojoj kombinaciji. Sa novom podrškom za arapski i vijetnamski, FineReader pomaže da proširite vaše globalne mogućnosti.

6. Automatska OCR obrada uz Hot Folder

Izvršite paketnu obradu iz “nadgledanog” mailbox foldera i lokalnih i mrežnih foldera da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Zadajte fleksibilno konverziju dokumenata uz automatsku proveru i pokretanje obrade kada je potrebno.

7. Dodatni korisni alati za timski rad

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition podržava distribuiranu obradu dokumenata radi deljenja poslova konverzije dokumenata na više korisnika. Centralizovana instalacija sa servera na više radnih stanica uz fleksibilne načine primene u korporativnom okruženju.

8. Povoljno deljivo licenciranje

Delite licence na više kompjutera uz Concurrent Licenses. Instalirajte na onoliko mesta koliko je potrebno, a platite samo kada se istovremeno koriste na vašoj mreži. Dodelite, dodajte ili obrišite licence i nadgledajte njihovo korišćenje uz posebni menadžer licenci.

9. Čuvanje i pretvaranje u velikom broju fajl formata (uključujući OpenOffice.org Writer)

FineReader 11 podržava veliki broj formata dokumenata i slika da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Takođe možete koristiti rezultate direktno u odgovarajućim aplikacijama pre snimanja, ili eksportovati fajlove u Microsoft SharePoint radi lakog deljenja fajlova.

10. ABBYY Business Card Reader radi prikupljanja kontakata sa vizit kartica

Iskoristite najlakši način da preuzmete podatke sa visit kartica u vaše Microsoft Outlook kontakte u format elektronske vizit kartice.

 
Abbyy
ImageABBYY FineReader 11 pomaže da povećate svoju produktivnost pravljenjem fajlova koje lako možete editovati i pretraživati iz štampanih dokumenata, PDF fajlova ili slika digitalnog foto-aparata. Do 45% veća brzina i poboljšana preciznost osnažuju njegove neprevaziđene sposobnosti prepoznavanja i konverzije – i gotovo potpuno eliminišu prekucavanje i reformatiranje dajući brze rezultate na 189 jezika, u bilo kojoj kombinaciji jezika. Proces je jednostavan i softver vas vodi kroz OCR korake i podržava automatizaciju jednim klikom – tako da možete više uraditi u manje koraka.
Detaljnije...
 
Abbyy
ImageKreirajte sopstvene "fotke" slika i tekstova iz otvorenih dokumenata, fajl menija, web strana, prezentacija ili PDF fajlova pomoću samo nekoliko poteza.

ABBYY Screenshot Reader kreira kopije slika koje možete lako da preuzmete i prenesete iz vašeg klipborda u Microsoft Word, Excel, PowerPoint grafičke fajlove. Možete koristiti Screenshot Reader da bi selektovali i kopirali delove teksta sa slika, fleš fajlova, PDF-a i drugih fajlova baziranih na slici i prevesti ih u pravi tekst koji možete uređivati ili uneti u drugi dokument.

Snimite slike sa ekrana

 • Snimite zanimljiv deo ekrana i sačuvajte ga ili razmenite sa prijateljima
 • Pošaljite tehničkoj podršci snimak poruke o greški
 • Ubacite sliku sa ekrana u prezentaciju, izveštaj ili drugi dokument
 • Iskoristite snimke ekrana da bi kompletirali uputstva ili vodiče

detaljnije(engleski) >>

Prebacite snimke ekrana u tekst koji se može uređivati

 • Ubacite informaciju u izveštaj
 • Jednostavno štampanje predloženog pravca za vožnju ka odredištu
 • Sačuvajte u Excel fajlu liste sa websajta
 • Preuzmite deo teksa iz grafičkog fajla

detaljnije(engleski) >>

Probajte besplatno ABBYY Screenshot Reader i uverite se da odgovara vašim potrebama!

(link za download)

DOWNLOAD »

15 - to dnevna probna verzija.

 
Abbyy

ImageABBYY Recognition Server je serversko rešenje za automatsku obradu dokumenata, OCR i PDF konverziju. ABBYY Recognition Server je dizajniran za automatsko konvertovanje velikog obima papirnih dokumenata ili slika dokumenata u potpuno pretraživ elektronski tekst, pogodan za poslovne procese, kao što je arhiviranje, elektronsko pretraživanje i slično. Ovaj proizvod omogućava automatsku obradu dokumenata, kojom se može upravljati sa jednog mesta, a pristupati sa različitih tačaka unutar organizacije ili putem interneta. Recognition Server može se takođe povezati sa različitim pratećim sistemima i aplikacijama putem skripti, XML tickets, API web servisa, ili API COM-based. ABBYY-jeva intiligentna OCR i PDF tehnologija za konverziju, isporučuje precizno obrađena dokumenta na 190 svetskih jezika.

 • Kreiranje pretraživih arhiva i digitalnih biblioteka
  Zahvaljujući svojoj prilagodiljivoj, distributivnoj ahitekturi, ABBYY Recognition Server je vrlo efikasan u kovertovanju dokumenata. Recognition Server 3.0 uključuje Server Manager, centralnu jedinicu namenjenu sistem menadžementu, koja može biti povezana sa neograničenim brojem stanica za obradu. Zahvaljujući ravnomernoj raspodeli radnih zadataka, tj korišćenju njihovih procesora, vrši se balansiranje sistemskih resursa.
 • Skeniranje dokumenata - front-end za ECM sisteme
  ABBYY Recognition Server je moćan, a podesan front-end za ECM systeme. Nudi intuitivan interfejs za skeniranje i indeksiranje dokumenata, isto kao i za automatski OCR engine za konvertovanje istih u pretražive formate. Dokumenta se klasifikuju bilo automatski, bilo od strane operatera i usmeravaju na odgovarajuću destinaciju, u zavisnosti od tipa i atributa. Proizvod takođe može funkcionisati kao web servis i podržava upload preko interneta.
 • Svakodnevni OCR servis
  Najefikasnije rešenje za velike organizacije u pogledu distribucije OCR servisa, je implementiranje jedinstvenog, centralizovanog OCR i servisa za konverziju dokumenata, koji radi na serveru.
 • OCR za velike sisteme za pretragu, koji indeksira sva skenirana i fotografisana dokumenta:
  • OCR for the Google Search Appliance™
  • OCR for Microsoft® search systems:
   • Microsoft Office SharePoint® Server
   • Windows® Search

Karakteristike

 • Pokriva sve korake od skeniranja dokumenata, preko indeksiranja, do izvoza u sisteme za arhiviranje upravljanje sadržajem
 • Brz za implementiranje i jednostavan za upotrebu
 • Dizajniran za obradu velikog broja dokumenata
 • Kompatibilan sa brojnim skenerima i ECM sistemima
 • Spreman za povezivanje sa Microsoft i Google sistemima za pretragu
 • Zasnovan na nagrađivanoj ABBYY OCR tehnologiji

Arhitektura

Image

ABBYY Recognition Server sastoji se iz nekoliko komponenti, koje mogu biti instalirane na istom ili različitim računarima u LAN mreži. Glave komponente su:

 • Server Manager – centralna komponenta sistem, koja kontroliše proces obrade, praveći liste čekanja i distribuirajući zadatke radnim stanicama;
 • Processing Station – servis, koji obavlja prepoznavanje i konverziju dokumenata;
 • Scanning Station – klijentska stanica za masovno skeniranje i pred-obradu slika;
 • Indexing Station – klijentska stanica za indeksiranje i klasifikovanje dokumenata;
 • Connector to Google Search Appliance™ (GSA) – komponenta, koja dozvoljava Google-ovim alatima za pretragu, da koriste Recognition Server za izvoz sadržaja iz slika dokumenata;
 • Connector to Microsoft® Search Systems (IFilter) – komponenta, koja dozvoljava Microsoft Office SharePoing Server i Windows Search, da koriste ABBYY Recognition Server za izvoz sadržaja iz slika dokumenata
 • Remote Administration Console – klijentska konzola za konfigurisanje i nadgledanje Recogntion Servera
 
Abbyy

ImageABBYY FineReader Express Edition for Mac, je visokopouzdana i laka sa upotrebu, višejezična OCR aplikacija, dizajnirana specijalno za korisnike Mac računara. Zasnovana na ABBYY-jevoj inteligentnoj tehnologiji za prepoznavanje sadržaja u dokumentima, FineReader Express za Mac brzo pretvara bilo koji skenirani papirni dokument, PDF fajlove i digitalne fotografije u izmenljive i pretražive formate, istovremeno zadržavajući originalni izgled dokumenta.

 

Glavne karakteristike

 • Superiorna pouzdanost u prepoznavanju teksta i očuvanju originalnog izgleda dokumenta
 • Obimna jezička podrška
 • Konverzija na jedan klik
 • Ineligentno očuvanje izgleda tabela
 • Idealan alat za PDF konverziju
 • OCR sa digitalnih kamera
 • Višestruka obrada i spajanje slika
 • Jednostavan korisnički interfejs
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 201
 
Top!
Top!