Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Golden Software
 
 
Golden Software
golden_logo.gif Golden Software Inc. se bavi proizvodnjom naučno grafičkog softvera za naučnike i inženjere od 1983.g.
Golden Software je od svog osnivanja smešten u gradu Golden, Kolorado. Osnovan je po zamisli Dan Smith-a, koji je u to vreme bio diplomirani student na Rudarskom odeljenju u Kolorado školi za rudarstvo i Patrick Madison-a, CSM predavača. U to vreme, PC računari su bili novina i njihove aplikacije su bile ograničene. Aplikacije za mapiranje su zahtevale mainframe računare i plotere.
Sa poboljšanjem tehnologije hardvera i softvera, proizvodi Golden Software-a su unapređeni i ostali su i dalje na vodećim pozicijama naučnog grafičkog softvera. Surfer je bio prvi program kompanije koji je iskoristio tehnološki napredak 1985.g. Usledio je Grapher 1986 godine, pružajući korisnicima mogućnosti u radu sa grafikonima ranije moguće samo pomoću manuelnih metoda. MapViewer je predstavljen 1990.g., Didger 1996.g., Strater 2004.g., a Voxler 2006.g.

Danas je Golden Software izrastao u vodećeg proizvođača naučno grafičkog softvera u svetu. Korisnici softvera su istraživači u rudarstvu, inženjerstvu i medicini, kao i hiljade specijalizovanih naučnika i inženjera. Prodato je oko 250.000 softverskih licenci do danas, a proizvodi su u upotrebi u preko 185 zemalja i na svih sedam kontinenata!

Golden Software proizvodi

Imate besplatnu tehničku podršku za sve Golden Software proizvode sve dok ih posedujete!

 

Naslov elementa
Voxler 3 - dodajte novu dimenziju u 3D vizualizaciju podataka!
Strater 3 - otkrijte dubine vaših podataka!
Didger 4 - digitalizacija i konverzija koordinata!
MapViewer 7 - vizualizujte i analizirajte geografsku distribuciju vaših podataka!
Grapher 9 - najsavršeniji grafički paket koji je dostupan!
Surfer 11 - konture, mreže i mapiranje reljefa!
 
Top!
Top!