Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Belkasoft
 
 
Belkasoft
belkasoft.bmp

Belkasoft je nezavisna firma za razvoj softvera osnovana 2002.g. Specijalizovala se za forenziku kompjutera i sistemski softver za Windows platforme. Uz slogan "olakšana forenzika", pokušavaju da pomognu IT dijagnostičarima uz razvoj alata baziranih na lako primenljivim rešenjima koji ne zahtevaju specifična znanja da bi se koristili.

Belkasoft Evidence Center 2012 zamenjuje sve: Forensic IM Analyzer, Forensic Studio, Forensic Carver, Browser Analyzer i druge Belkasoft proizvode koji se koriste za forenzička istraživanja, primenu zakona, sakupljanje informacija, sigurnost preduzeća i aplikacije za roditeljsku kontrolu integrišuči njihovu funkcionalnost u jedan all-in-one proizvod. 

Ako koristite kućni računar i tražite alat za roditeljsku kontrolu ili želite da ekstahujete ili prebacite vašu Instant Messenger istoriju, biće vam od velike pomoći individualni messenger analyzer-i kao što su: Belkasoft ICQ Analyzer, Belkasoft Skype Analyzer i Belkasoft QQ Analyzer.

Belkasoft je vodeća firma za forenziku internet komunikacija, čiji proizvodi se koriste u više od 500 vladinih organizacija u preko 30 zemalja širom sveta. 

 

Naslov elementa
Belkasoft Evidence Center 2012 - Brže forenzičkoi istraživanje uz manje propuštenih dokaza!
Belkasoft Evidence Center - Snažan forenzički proizvod za istraživanje komunikacije
Belkasoft ICQ Analyzer - Ekstrakcija istorije ICQ-a
Belkasoft Skype Analyzer - Ekstrakcija istorije Skype-a
 
Top!
Top!