Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow DameWare
 
 
DameWare
dameware_white.gif DameWare Development je među vodećim svetskim kompanijama u proizvodnji moćnih daljinskih administratorskih programa. Dugogodišnjim radom, stvorili su ozbiljnu strategiju licenciranja, obezbeđujući maksimalnu softversku funkcionalnost i lakoću korišćenja, zahtevajući samo Licencu svakog administratora (korisnika) softvera a ne svake mašine koja se koristi. Time je Administratoru dozvoljeno da rukovodi neograničenim brojem daljinskih mašina, a i dalje da bude pokriven od strane jedne licence.

PROIZVODI

DameWare NT Utilities predstavlja softversko rešenje za sistemsko upavljanje preduzećem namenjen za Windows NT, 2000, XP, 2003 i Vista platforme. DNTU predstavlja kolekciju Windows Administration Utilities koji je pripojen sa centralizovanim interfejsom, za daljinsko rukovođenje Windows Serversa i Workstations-a.

DameWare Mini Remote Control je moćan daljinsko-upravljački alat namenjen isključivo  Administratorima i osoblju tehničke podrške. Mini Remote Control je dizajniran za 32-bitni i 64-bitni  Windows Operativni sistem i može da se konektuje sa udaljenim mašinama  koji rade na Windows 95, 98, Me, NT (Server & Workstation), 2000 (Server & Workstation), XP (32-bit & 64-bit), 2003 (32-bit & 64-bit), and Vista (32-bit & 64-bit) platformama.

DameWare Exporter omogućava Administratorima da povrati informacije iz udaljene Windows baze, preko Aktivnog direktorijuma. Standardnog Proportiers-a ili WMI (Windows Management Instrumentation). Grafički interfejs dozvoljava korisniku pregled svoje mreže ili AD strukture mašina koje su uključene u proces eksportacije a izlazne informacije se mogu povratitu u različitom formatu (XML, CSV, TXT,...), u zavisnosti od želje korisnika.

Naslov elementa
DameWare NT Utilities - Daljinsko upravljanje i administriranje Windows sistema!
 
Top!
Top!