Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Netikus.net
 
 
Netikus.net
header_logo.gif NETIKUS.NET je austrijska, privatna firma za razvoj softvera locirana u Čikagu (SAD), koja je osnovana 2002.g. Razvijaju komercijalni softver, besplatan softver i obezbeđuju kupcima besplatne tutorijale i besplatne online usluge kao što su URL-Watch.
Za razliku od drugih softverskih kuća, oni razvijaju aplikacije kao direktan odgovor na zahteve i povratne informacije od administratora sistema "na terenu." 

SOFTVER

Trude se da razvijaju pristupačna i lako razumljiva softverska rešenja kako bi upravljanje vašom IT infrastrukturom olakšali što je više moguće. Trenutno se razvijaju četiri aplikacije, od kojih su tri dostupne kao besplatne verzije.

Dizajniraju svoje proizvode na način koji obezbeđuje odličan povraćaj investicija (ROI). Vaša kupovina vam se odmah isplati, jer softver olakšava mnoge vaše svakodnevne poslove.

Karakterističan softverski proizvod, EventSentry, prvobitno objavljen 2001.g. pod imenom EventwatchNT je sveobuhvatno i pristupačno rešenje za beleženje događaja i nadgledanje sistema koje može biti integrisano u Unix mreže. Jedina kompanija koja nudi skroz besplatno rešenje za beleženje i nadgledanje događaja sa EventSentry Light, pojednostavljena verzija EventSentry.
 

Naslov elementa
EventSentry
 
Top!
Top!