Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Shavlik
 
 
Shavlik
logo-shavlik-sm.gif Shavlik Technologies, LLC je lider na tržištu u pojednostavljenju složenih mrežnih konfiguracija preduzeća, poštovanju standarda i sigurnosti. Shavlik rešenja podržavaju potrebu organizacije za Active Vulnerability Management - automatizovani i kontinuiran proces prevencije, otkrivanja i uklanjanja kritičnih bezbednosnih pretnji iz korporativnih mreža uz održavanje sigurnosnih konfiguracija baziranih na usvojenoj politici.

Osnovana 1993.g., Shavlik Technologies je de fakto industrijski standard za rešenja bazirana na poboljšanjima. Sa više od 10.000 kupaca širom sveta, Shavlik pruža najsavremenija bezbednosna poboljšanja i najopsežnije mogućnosti otkrivanja da bi održao sigurnosni integritet celokupne mreže kupaca.

Generalni direktor kompanije Mark Shavlik je prvi predložio mehanizam poboljšanja pošto se udružio sa Microsoftom 1999.g da bi kreirao mehanizam poboljšanja za Microsoft Base Security Analyzer (MBSA). Ova tehnologija se još uvek koristi na instaliranoj bazi od više miliona korisnika širom sveta. Shavlik takođe licencira svoju tehnologiju za više od 20 vodećih sigurnosnih kompanija kao što su IBM, BMC, Symantec i iPass. Shavlik proizvodi su osvojili više nagrada od vodećih stručnih časopisa.

Ova kategroija je trenutno prazna

 
Top!
Top!