Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Sony Creative Software arrow DVD Architect Studio 4.5 - Profesionalni izgled DVD-a!
 
 
DVD Architect Studio 4.5 - Profesionalni izgled DVD-a!

Image
Sony Creative Software podstiče kreativno izražavanje, nizom proizvoda za digitalni video, muziku, DVD i audio produkciju. Sound Forge, ACID i Vegas softveri su definisali sadržaj digitalnih kreacija generacijama profesionalaca, amatera i entuzijasta. Ovi proizvodi nastavljaju da ističu lakoću pri korišćenju moćnih alata koje maksimalno utiču na kreativnost korisnika. 

Danas postoji i Sony Creative Software aplikacija za sve nivoe stručnosti, uključujući i korisnike softvera bazirane na profesionalnim aplikacijama. Pored toga, Sony Creative Software je predstavio i novu, proširenu kolekciju softvera: Sony® Sound Series za muzičku produkciju, Sony Pictures Sound Effects Series ekskluzivni zvučni efekti, Vision Series video kreacija, kao i www.acidplanet.com, internet stranica za nezavisne muzičare i umetnike. Kompanija takođe, razvija aplikacije koje podižu nivo znanja korisnika pri korišćenju Sony uređaja, uključujući PSP® (PlayStation®Portable) i Sony Ericsson mobilne telefone.

DVD Architect Studio 4.5

Od sada i na DVD-u, vaši originalni kućni filmovi, foto albumi i kompilacija pesama sa sjajnim menijem i odličnim alatima.Sa DVD Architect Studio softverom možete brzo kreirati DVD profesionalnog izgleda, čak i widescreen produkciju na vašem kućnom računaru. Jednostavno uz opciju „drag and drop“ počnite sa pravljenjem vašeg novog blockbustera.

Image


Alati:

  • Izaberite teme - Izaberite jednu od 44 dizajniranih DVD background-a sa koordinisanim menijem. Možete, takođe, da ubacite vaše slike i grafike i da kreirate sopstvenu temu.
  • Ubacite vaš file - Koristite explorer window za selektovanje filmova, fotografija i muzike.
  • Kreirajte vaš DVD - Kreiranje vašeg DVD-a sada je moguće u formatu 4:3, 16:9 , PAL i NTSC . Za kreiranje DVD jednostavno prevucite vašu sliku , video klip ili muziku u prozor projekta. Koristite isti način za postavljenje dugmeta, teksta, background-a za dobijanje profesonalnog izgleda DVD i sve to za par minuta
  • Formati media - DVD Architect Studio nudi mogućnost izbora široke palete formata uključujući i standard definisane (SD) i visoke definisane (HD)
  • Meni, dugmići i subtitlovi - Kreirajte meni za vaš film koji nudi mogućnost gledaocima da se brzo prebace na omiljenu scenu ili deo filma. Dizajnirajte vaš meni i dugmiće, tekstove i pozadinu, titlove i subtitlove i još mnogo toga!!!
  • Odličan pregled - DVD Architect Studio omogućava korisnicima simulaciju kako će budući projekat izgledati na televizijskom ekranu i kako će funkcionisati na DVD player-u.
  • Brzo rezanje DVD-a - Rezanje DVD-a u DVD Architect Studio-u je lako i jednostavno i podržava sledeće formate:DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, i DVD+R DL, DVD
  • Odličan tutorial - "Show Me How " skratiće vam vreme učenja i olakšati rad!!!

 
detaljnije (engleski) >>

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!