Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Minitab
 
 
Minitab
minitab.gif Minitab Inc je privatna firma sa sedištem u državnom koledžu, Pensilvanija, sa podružnicama u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Australiji. Minitab ima predstavnike i distributere u zemljama širom sveta.

Minitab Statistical Software je razvijen 1972.g. od strane tri predavača statistike na Državnom univerzitetu Pensilvanija. Barbara Rajan, jedna od njih, je predsednik i izvršni direktor Minitab-a.

Minitab je brzo postao i ostaje vodeći svetski softver za nastavu statistike. Najviše studenata širom sveta naučili statistiku koristeći Minitab.

Minitab je takođe softver koji se koristi najčešće u Six Sigma, svetski vodećoj metodologiji za unapređenje kvaliteta.

Više od 450 kompanija iz Fortune 500 koriste Minitab i gotovo sve velike konsalting organizacije za obuku za poboljšanje kvaliteta koriste i preporučuju korišćenje ovog softvera.

Godine 2007., Minitab je dobio Customer Value Leadership nagradu od Frost & Sullivan, vodeće svetske konsultantske kompanije. Takođe, u 2007.g. Wall Street Journal je imenovao Minitab za finalistu u svom rangiranju Top Small Workplaces u Severnoj Americi. 

Minitab Inc. isporučuje softver i servise za unapređenje kvaliteta i statističko obrazovanje.

Minitab Statistical Software je glavni paket koji koriste firme za analizu podataka za unapređenja kvaliteta . Više od 4.000 koledža i univerziteta takođe ga koriste za učenje statistike. Kompanije širom sveta upotrebljavaju Quality Companion za upravljanje unapređenjem projekata.

Minitab back je proizvod sa odličnim servisom, uključujući obuku i besplatnu tehničku podršku.

Naslov elementa
Minitab 15 - Najtraženiji statistički softver!
Quality Companion 3
 
Top!
Top!