Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Nero
 
 
Nero
neros.png Nero pravi softverske aplikacije i platforme koje pomažu korisnicima da jednostavno uživaju u svojim fotografijama, muzici i video snimcima. Besplatna Nero Kwik Media platforma omogućava korisnicima da pristupaju, unapređuju i razmenjuju digitalne sadržaje preko PC-ja, smart telefona, tableta i online društvenih mreža. Nero takođe pravi multimedijalni softverski paket koji se svuda koristi i koji sadrži snažne aplikacije za upravljanje medijima, gledanje, uređivanje i konverziju videa, back-up fajla, sinhronizaciju teksta i narezivanje diskova.

Distribuciju Nero proizvoda danas obavljaju vodeći proizvođači hardvera, internacionalni distributerski partneri i preko on-line portala. Sedište firme je u Nemačkoj (Karlsbad), a glavna svetska prodajna mesta su: EMEA u Karlsbad (Nemačka), Glendale (Kalifornija, SAD), APAC u Jokohama (Japan) i Hangzhou (China).

 

Naslov elementa
Nero Multimedia Suite 10 - Video obrada, narezivanje i backup tehnologija
Nero 9 - Nova generacija najpoznatijeg softvera za rad sa digitalnim sadržajem!
Nero 8 Standard - Mnogo više od CD/DVD rezača !
 
Top!
Top!