Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Adobe
 
 
Adobe
adobe.gif ADOBE je izvršio revoluciju u razmeni ideja i informacija u svetu računara. Već 25 godina, nagrađivani softver i tehnologije kompanije Adobe redifinišu poslovanje, zabavu i ličnu komunikaciju postavljajući nove standarde za proizvodnju i dostavljanje sadržaja koje uključuje ljude koji su praktično bilo gde i bilo kada. Od složenih slika za štampanje, video zapisa i filmova do dinamičkog digitalnog sadržaja za različite medije, uticaj Adobe rešenja je evidentan širom industrije i osećaju ga svi koji kreiraju, gledaju i rade sa informacijama. Sa odličnom reputacijom  i spektrom mnogih prepoznatih i poštovanih softverskih brendova, Adobe je jedna od najvećih i najraznovrsnijih softverskih kompanija.

Postavljanje standarda u industriji

Gradeći dalje poslovanje na uspehu PostScript tehnologije, Adobe širi desktop softver sa Adobe Illustrator® i Adobe Photoshop® proizvodima — nakon čega industrija dizajna više nikada nije bila ista. Ove revolucionarne aplikacije redefinišu kvalitet i složenost slika koje se mogu kreirati za štampanje, proširujući kasnije sadržaj za kreiranje video zapisa, filmova, web i alternativne uređaje. Usledio je Adobe InDesign® softver, koji je uzdrmao tržište za uređenje izgleda stranica i omogućio objavljaivanje magazina, novina i korporativnih izdanja i malim preduzećima, iz kuće tako reći.

Razvijajući viziju kojom se poboljšava korišćenje računara, Adobe je objavio Adobe Acrobat® softver i Adobe Portable Document Format (PDF), kombinujući ekspertizu u desktop softveru i svoje korene u PostScript štampanju. Acrobat i PDF su revolucionizovali saradnju i deljenje informacija omogućavajući da ljudi širom sveta koriste digitalne dokumente na isti način i sa istim izgledom, bez obzira koji platformu ili aplikaciju koristili — isto kao što je to PostScript svojevremeno omogućio na papiru. Acrobat je brzo doživeo veliki uspeh, a danas je PDF de facto standard za vladine institucije i preduzeća bilo gde da se javi potreba za deljenjem dokumenata putem weba, mreže, e-maila...

Svojim korisnicima Adobe pomaže da kreiraju i isporuče atraktivne sadržaje i aplikacije, te da ostvare svoj puni poslovni potencijal. Zajednički atraktivna digitalna iskustva svakoga dana pretvaraju u vredne interakcije - preko različitih medijuma i uređaja, bilo kada i bilo gde.

 

Naslov elementa
Adobe Creative Suite 5 - Počnite ovde. Idite bilo gde.
Adobe Illustrator CS5 - Kreirajte uočljive vektorske slike
Adobe InDesign CS5 - Kreiranje i isporučivanje bogatih, interaktivnih sadržaja
Adobe Flash CS5 Professional - Kreirajte za pretraživač i još dalje
Adobe Dreamweaver CS5 - Dizajnirajte, unapredite i testirajte brže
Adobe Photoshop CS5 - Dva izdanja. Neograničene mogućnosti.
Kompanija Adobe je objavila Adobe ColdFusion 9...
Adobe Acrobat 9 Pro - kreiranje i kontrola PDF dokumenata!
 
Top!
Top!