Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Xara
 
 
Xara
xara.gif Xara predstavlja jednu od najstarijih softverskih kompanija u Engleskoj (UK), osnovana još 1981.g.

Od Wordwise, jednog od najstarijih programa za obradu teksta, do Xara Xtreme, najbržeg i po mišljenju mnogih najboljeg softvera za crtanje i ilustrovanje, Xara je razvila širok spektar proizvoda koji pokrivaju oblast softvera za publishing. Xara je bila pionir u mnogim tehnologijama koje se danas uzimaju "zdravo za gotovo". Počev od razvoja prve provere spelovanja tokom unošenja teksta do prvog softvera za rendering u realnom vremenu sa antialiasing i kontrolama providnosti, Xara nastavlja inoviranje i razvoj vodećih tehničkih rešenja.

Xara je bila uključena u Internet od početka. Xara Networks, deo Xara Group-e, je bio jedan od prvih Internet provajdera sredinom 1990-tih (a danas je to GX Networks, koji više nije deo Xara group). Xara veći deo poslovanja obavlja putem Interneta i ima milione online korisnika, širom sveta. Xara Online pruža vodeća online Web Service zasnovana rešenja.

Xara-in prvi Windows softver za ilustracije, Xara Studio, bio je licenciran Corel-u i distribuirao se mnogo godina kao CorelXARA. Sada je ponovo pod kontrolom Xara grupe i proizvod je poboljšan i ponovno lansiran kao Xara Xtreme. 

U januaru 2007.g. Xara je kupljena od strane MAGIX AG, ali je nastavila da posluje kao potpuno nezavisna celina.

 

Naslov elementa
Xara Xtreme - Najednostavniji, najbolji i najbrži grafički paket
 
Top!
Top!