Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow RedHat arrow JBoss Enterprise Middleware
 
 
JBoss Enterprise Middleware

ImageJBoss Middleware Enterprise integriše i poboljšava najnovije enterprise-ready mogućnosti JBoss projekata kroz podržane, stabilne, enterprise-class middleware distribucije. Smatra se za globalnog lidera u open source middleware za aplikacije, poslovne procese i web usluge.

 

JBoss Enterprise Middleware vam omogućava da uradite više - da započnete i završite više projekata, da instalirate više aplikacija i upravljate njima što ekonomičnije, da unapredite što više poslovnih procesa, brže, da integrišete više usluga i podataka.

Šta radi?
Sa najvećom primenom u industriji, 24x7 podrškom, višegodišnjim održavanjem i isporukom novih verzija, JBoss Enterprise Middleware isporučuje enterprise-class, open source  middleware za aplikacije i hosting servisa, upravljanje poslovnim pravilima, agregaciju sadržaja, udruživanje podataka i integraciju servisa. 

Zašto je važan?
JBoss Enterprise Middleware je bolji način za poboljšanje produktivnosti razvojnog tima, brži izlazak na tržište, automatizaciju poslovnih procesa i efikasnije raspolaganje podacima poduzeća. To znači da možete preusmjeriti ljude i budžet na više projekata uz značajno manji rizik. Takođe možete lakše isporučiti aplikacije i usluge koje će se razlikovati od konkurencije. JBoss Enterprise Middleware ne smanjuje samo troškove. Omogućava vam da unapredite posao što zapravo može povećati prihod. Kupci, veliki i mali, već zavise od JBoss Enterprise Middleware u svojim mission-critical aplikacijama i uslugama. Zašto? Ukratko, JBoss Enterprise Middleware isporučuje najbolji kvalitet.

 

Kupci(eng.) poput Priceline.com, Continental Airlines i McKesson su dali svoje poverenje JBoss Enterprise Middleware-u zbog širokog portfelja, enterprise-class performansi i stabilnosti, jednostavnosti upravljanja, veće fleksibilnost i kontrole, vodeće u industriji 24x7 podrške(eng.) , nevezivanje za bilo kog proizvođača i značajno smanjenih ukupnih troškova pri kupovini.

JBoss Enterprise platforme

Iako open source softver nudi brojne prednosti, on takođe predstavlja i izazov: Integrisati i održavati veze između više zajedničkih projekata može povećati kompleksnost i trošak za vaše IT aktivnosti. JBoss Enterprise Platforms integriše najpopularnije JBoss projekate kroz podržane, stabilne, sigurne, sertifikovane distribucije.   

JBoss Enterprise Middleware alati i razvojne platforme i upravljačko okruženje su dostupni putem pretplate(eng.) koja obezbeđuje industrijski vodeću SLA-baziranu proizvodnju i razvojnu podršku, patch-eve i nove verzije, višegodišnje održavanje i softversku podršku iz Red Hat-a, lidera u open sorce rešenjima. 

 

 

Razvojni alati:

 

Enterprise platforme:
DOWNLOAD »

Probajte JBoss Enterprise Middleware platforme.


 
 
Top!
Top!