Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Real Networks
 
 
Real Networks
real.gif RealNetworks, Inc. pruža univerzalnu platformu za emitovanje digitalnog medijuma sa bilo kog mesta preko bilo koje mreže na bilo koji uređaj koji se može priključiti na Internet, bilo gde u svetu.

Još 1995.g., RealNetworks, Inc. je bio pionir u Internet medija industriji, a danas nastavlja da bude pokretač ove industrije i da prati i doprinosi njenom eksponencijalnom rastu.

Budući da je Internet napravljen sa idejom oko tekstualnih informacija, a ne audio, video i ostalih medija, u RealNetworks, Inc. su predvideli potrebu za specifičnim rešenjima koja mogu služiti za kreiranje, isporuku i korišćenje medija na Internetu. Ovo je odvelo RealNetworks, Inc. do otkrića i objavljivanja RealPlayer-a i RealAudio-a u 1995.g.

Danas, stotine miliona RealPlayer-a se preuzima širom sveta kako bi se iskoristile prednosti koje pruža RealNetworks, Inc. najbolja svetskia tehnologija za kreiranje, isporučivanje i prikazivanje audio i video medija.

RealNetworks, Inc. razvija kompletna rešenja koja omogućavaju svakome — od Fortune 500 preduzeća sa lokacijama širom sveta do pojedinaca za svojim desktop računarima  — da kreiraju, šalju i primaju audio, video i koriste druge multimedija usluge preko Interneta.


Ova kategroija je trenutno prazna

 
Top!
Top!