Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow FileMaker
 
 
FileMaker
store_logo.png FileMaker, Inc kompanija za baze podataka, je vodeća u svetu database softvera za profesionalne korisnike. Milioni kupaca, pojedinaca, malih preduzeća, timova u obrazovanju i upravi, radne grupe u Fortune 100 kompanijama - upravljaju projektima, ljudima i imovinom sa FileMaker softverom za baze podataka.

Kada profesionalni stručnjaci prerastu spreadsheet-ove, oni zavise od FileMaker proizvoda. Sa gotovim aplikacijama i rešenjima, svako može biti produktivniji. Prilagođavanje, kreiranje i deljenje gotovih softverskih rešenja je brzo i jednostavno. FileMaker je dovoljno snažan da se integriše sa okruženjima za obradu poslovnih podataka, radi na Internetu i razvija se kako vaše potrebe rastu.

Dizajnirana posebno za Mac korisnike, FileMaker nudi Bento, stilizovanu, ličnu bazu podataka koje je laka za korišćenje kao Mac. Bento pruža važne informacije u paketu tako da možete da upravljate kontaktima, koordinirate događaje, pratite projekte i odredite prioritet zadataka.

 

 

Naslov elementa
FileMaker Pro 11 - Upravljanje bazama podataka za Win., Mac i web
 
Top!
Top!