Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow SmartDraw
 
 
SmartDraw
smartdraw.gif SmartDraw pruža priliku svakome, profesionalcima ili amaterima da kreira kvalitetni i profesionalni poslovni grafikona, dijagram, šematski prikaz tokova dokumentacije i sl., za samo nekoliko minuta. Svakog dana, preko 6000 ljudi instalira SmartDraw prvi put a više od 10 miliona korisnika koristi isti.

SmartDraw.com je lider na ogromnom tržištu Personal Productivity Graphics koje je stvoren od strane miliona kompjuterskih korisnika koji svakodnevno žele da kreiraju atraktivne i efektne poslovne grafikone a nemaju iskustva u radu sa softverima namenjenim profesionalcima. Ključ uspeha SmartDraw-a je u jedinstvenoj SmartTemplate tehnologiji koji omogućava jednostavno kreiranje poslovnih grafika. Stvorene su na hiljade SmartTemplat-ova za sve tipove poslovnih grafikona čime se olakšao rad i povećala kreativnost korisnika.

Najnoviji proizvod SmartDraw 2007. daje mogućnost korisnicima da kreiraju više od 33 različitih tipova grafikona, dijagrama, šematskih prikaza tokova, kalendara poslovnih kartica, tehničkih dijagram itd. Na tržištu su dostupne dve verzije SmartDraw 2007: SmartDraw 2007 Legal Edition i SmartDraw 2007 Healthcare Edition. Svako izdanje poseduje sve SmartDrav alate i funkcije, plus posebne SmartTemplates, primere, simbole i SmartHelp.


Ova kategroija je trenutno prazna

 
Top!
Top!