Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow CommVault
 
 
CommVault
image001.png CommVault je softverska kompanija za upravljanje podacima i informacijama sa središtem u Oceanport-u, New Jersey. Prvi put su se probili sa svojim softverskim proizvodom za backup podataka. Ali od samog osnivanja, pre jedne decenije, njihovi osnivači su bili rešeni da nastave razvoj složenijih sistema od softvera za backup, koji omogućavaju kompanijama da na bolji način organizuju, zaštite i pristupe poslovnim informacijama.   

CommVault je posvećen razvoju inovativnih rešenja sa ogromnim mogućnostima. Simpana softver pomaže kompanijama da upravljaju povećanim obimom podatataka, smanje troškove i rizik pojednostavljenjem funkcija za upravljanje podacima primenom jedinstvene platforme i arhitekture.

Sa svojim revolucionarnim Simpana softverom, CommVault daje prvo rešenje za upravljanjem podacima koje je dizajnirano od početka tako da nudi istinski integrisane, potpuno prilagodljive, lako primenljive odgovore na raznovrsne potrebe u obradi podataka. Jedinstvena arhitektura Simpana softvera omogućava korisnicima da primene pojedine proizvode ili lako integrišu nove elemente u CommVault postojeće rešenje.

Naslov elementa
Simpana 8 - Revolucionarna zajednička platforma, modularno rešenje za upravljanje podacima
 
Top!
Top!