Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow TriggerPlus
 
 
TriggerPlus
logo.gif Cilj TriggerPlus-a je da pruži savremeni paket rešenja za automatsko nadgledanje i upravljanje različitim platformama, koja se mogu lako primeniti i održavati po pristupačnim cenama.

TriggerPlus dosta ulaže u istraživanje i razvoj, stalno poboljšava svoje pakete proizvoda i osavremenjuje i obogaćuje funkcionalnost svojih rešenja u korist kupaca.

Verujući da su im kupci najvažniji partneri, obavezali su se da se drže najviših standarda, kada su usluge prema kupcima u pitanju. Kupcima je obezbeđena 24/7 podrška i rešenja prilagođena njihovim potrebama, tako da je dugotrajna saradnja obezbeđena.

Softver za IT menadžment i nadgledanje poslovnih procesa

TriggerPlus nudi softverski paket rešenja za automatsko nadgledanje i IT menadžment različitih platformi, koji obezbeđuje najvišu dostupnost i performase aplikacija, sistema i mreže.

Sa glavnim TriggerPlus proizvodom Event24X7, koji je na tržištu od 2007.g., ostvaruje se postojano upravljanje stanjima. Mala, srednja i velika preduzeća u raznim granama industrije sada mogu da nadgledaju, upravljaju i odgovaraju na aplikacione poruke uz smanjenje složenosti i broja grešaka i minimiziranje manuelnih intervencija.

Naslov elementa
Event24x7 - Softver za IT menadžment i nadgledanje poslovnih procesa
 
Top!
Top!