Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Microsoft
 
 
Microsoft
ms_masthead_ltr.gif Microsoft nalazi motivaciju i inspiraciju u tome da kroz razvoj softvera pronalazi kreativna rešenja za poslovne probleme svojih korisnika, razvija inovativne ideje i trudi se da bude u vezi sa onim što je korisnicima najvažnije.

Pet poslovnih ogranaka im pruža veliki potencijal da služe svoje korisnike:

  • Windows & Windows Live odeljenje: Uključuje Windows proizvode i odgovoran je za njihove veze sa proizvodnjom personalnih kompjutera kao i za  online softver i servise kroz Windows Live.
  • Server i alati: Softver server proizvodi, servisi i rešenja, uključuje: Windows Server operativni sistem, Microsoft SQL Server, Visual Studio, Silverlight, System Center proizvode, Forefront sigurnosne proizvode, Biz Talk Server i Microsoft konsultantske servise.
  • Online Services odeljenje: Sastoji se od online reklamne platforme sa ponudama za izdavače i reklamiranje i online ponuda informacija kao što su Bing i MSN portali i kanali.
  • Microsoft poslovno odeljenje: Uključuje Microsoft Office delove, desktop programe, servere i servise i rešenja; Microsoft Dynamics; i Unified Communications poslovna rešenja.
  • Zabava i odeljenje uređaja: Sastoji se od Xbox sistema video igrica, uključujući konzole i opremu, Xbox Live operacije, Zune digitalnu muziku i sredstva za zabavu; Mediaroom, mobilnih i platformi sa ugrađenim uređajima, spoljašne kompjuterske platforme i automobilskog Windows-a.

Posvećeni su dugoročnoj misiji pomaganja kupcima da otkriju sve svoje potencijale.

Naslov elementa
Utvrđivanje legalnosti Microsoft softvera
Često postavljena pitanja i odgovori
Open License Program (OLP) ugovor
Open Value Subscription Agreement (OVS ugovor)
FPP - Retail softver
Get Genuine Kit for Windows 7 Professional (GGK softver) i GGW SMO
Original Equipment Manufacture (OEM) Softver
 
Top!
Top!