Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Telelogic
 
 
Telelogic
telelogic.gif Telelogic je vodeći svetski isporučilac softvera i usluga za Enterprise Lifecycle Management (ELM). Poznati i nagrađivani Telelogic proizvodi pružaju više od Requirements Management i Application Lifecycle Management (ALM) kombinujući zahteve korisnika sa poslovnim zahtevima kojima se vode pri razvoju proizvoda, aplikacija, naprednih sistema i softvera. Korisnici se odlučuju za Telelogic kako bi optimizovali proizvode, sisteme i razvojni ciklus softvera sa poslovnim ciljevima i potrebama kupaca ka dramatičnom poboljšanju kvaliteta i predvidljivosti, uz značajno smanjenje vremena objavljivanja na tržištu i ukupnih troškova.

Telelogic se kontinuirano razvijao i proširivao svoju ponudu proizvoda nudeći najbolje na tržištu i izlazeći u susret zahtevima korisnika i tržišta. Od business process management-a i enterprise architecture do razvoja naprednih sistema i softvera prema zahtevima, Telelogic rešenja automatizuju development lifecycles i pružaju transparentnost širom preduzeća pomažući da se radi na pravi način i na pravim stvarima.

Sa centralom u Malmo, Švedska i sa SAD centralom u Irvine, Kalifornia, Telelogic je osnovan 1983.g. i posluje u 22 zemlje širom sveta. Telelogic aktivno učestvuje u organizacijama kao što su INCOSE, OMG, The Open Group, Eclipse, ETSI, ITU-T i TeleManagement Forum kako bi mogli da promovišu otvorene standarde. Korisnici Telelogic-a su Airbus, Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Electric, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Philips, Samsung, Siemens, Sprint, Thales i Vodafone.


Ova kategroija je trenutno prazna

 
Top!
Top!